| Luciferrr a întrebat:

Este un baiat de la mine de la scoala care imi place,, [imi zambeste, vorbeste despre mine] si chestii de genul, Dar nu vorbeste cu mine, Oare ii place de mine?

Răspuns Câştigător
| anonima5682651 a răspuns:

Este posibil sa te placa, dar pentru ca e timid sa nu faca el primul pas si poate astepta de la tine acest lucru happy

9 răspunsuri:
| AOLEVRIC a răspuns:

Da, eu cred ca ii place dar poate este mai timid. Eu zic sa il bagi in seamawinking.

| Luciferrr explică (pentru AOLEVRIC):

Dar, eu sunt o fire mai timida cand vine vorba de a vorbi cu baiatul pe care il plac, eu mai intru in discutii cu prietenul lui cel mai bun, pentru ca el sta tot timpul cu el, si prietenul lui ma ciufuleste, ma amuza si chestii din astea, si el sta si se uita la mine =]] Multumesc pentru raspuns. :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca te place, dar este timid si ii e frica de respingere. Vorbeste tu cu el, da-i de inteles ca-l placi, invita-l la o plimbare etc. Asa, va prinde curaj.
Bafta!

| Luciferrr explică (pentru anonima5682651):

Multumesc pentru raspuns. :]

| Luciferrr explică (pentru anonim_4396):

Multumesc, o sa incerc. big grin

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Timiditate,da.Poate incerci sa vb tu cu el si vezi ce fel se comporta. Daca e retras sau balbait inseamna ca te place dar n-are curaj.

| Luciferrr explică (pentru UnunderstoodArtistHere):

Chestia este ca ii un baietas de ala shmecher, nu pare a fii timid, dar in prezenta mea este unpic retras. :p

| AOLEVRIC a răspuns (pentru Luciferrr):

N-ai pentru ce. happy

| OnuOnulică a răspuns:

Nu neaparat.