| Anamaria6384 a întrebat:

este vorba despre fostul meu prieten (ma rog a durat foarte puțin relația ) învățam in aceeași școala și de când nu am mai vorbit adică din iarna nici pana in ziua de azi nu ma mai baga in seama. Avem momente când ne uitam unu la Altu fără sa spună măcar un buna.acum ceva timp am salutat pe cineva din grupul lui și el nici măcar nu a zis un buna deși ma auzit.oare chiar sa nu mai reperezit un interes pentru el? Mi se pare absurd sa te uiți la o persoana (cu care ai fost împreuna ). de atâtea ori fără sa zici măcar un buna in condițiile in care nici nu ne-am certat. oare eu greșesc?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Probabil fosta nu i`a ranit orgoliul atat de tare pe cat ai facut`o tu.Insa daca tu singura observi ca este un gagicar de 2 lei, chiar iti mai pasa daca te saluta sau nu? Be happy! Fa`ti un iubit mai bun decat el si te va saluta iar cu siguranta.

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Poate este mai visator de fel si nu se uita la tine, ci prin tine.Doar te`ai nimerit sa fii in directia privirii lui. Ai salutat pe cineva din grulup lui, dar nu pe el.De ce ti-ar spune buna, din moment ce tu nu o faci? Pare orgolios.

| Anamaria6384 explică (pentru WaterDrop):

Pai nu îl salut eu prima pentru ca el pe toate fetele le baga in seama mai ales pe o fosta de a lui care ea mai are și prieten ...adică pe aia încă o mai baga in seama și pe mine nu? De asta nu îl salut.