Hey! Nu e neaparata nevoie sa le tai, le poti trata. Poti folosi masti de par (nu stiu care e mai buna, dar iti recomand sa alegi din gama L`Oreal, si de asemenea poti incerca samponul L`oreal cu laptisor de matca). Revenind la varfurile tocite, iti recomand (fiindca folosesc si eu ) ser pentru varfuri deteriorate de la Gerovital, cam asa arata http://reviews.katrina.ro/......ovital.jpg si il gasesti la farmaciile naturiste, sau chiar la orice farmacie gasesti asa ceva. Daca iti faci parul cu placa, e bine sa folosesti un spray termo-protector, ca sa eviti sa se despice si sa se arda si mai rau firele :D. Bafta.
Pai eu am avut parul ft lung mult timp daca ii tai varfurile iti va creste la loc si va creste si mai bine stiu asta t ca timp de 7-8 ani am avut parul pana peste fund
Bunaa.si eu am parul lung sh trebuie tuns daca ai varfurile tocite doarece daca il lasi asa iti va creste greu gen 2 cm pin 7-8 luni
In general e bine sa-l tai deoarece asa cum este acum la tine va creste foarte greu.deja faci cum vrei in continuare
Sati spun sincer la mine tot erau tokate si l-am taiat oentru ca asa parul nu creste...mai bine taieti virfurile.