Nu stiu ce sa-ti zic mie mi s-a parut ok si regatul albastru eu in ala am avut cont dar m-am plictisit de metin nu mai joc de 2 -3 luni acum depinde in ce regat incepi si cu care te obijnuesti
Regatul albastru ofera cele mai multe avantaje! Loc bun de crescut pana la lv 30, locul pentru fms-uri, cel mai aproape de v1! Regatul galben are cel mai bun loc de rib-uri si cel mai bun loc la bo...
Despre regatul rosu, n-am ce zice. In caz ca la asta te-ai referit... Normal cel bun regat se ia dupa playeri, cati playeri joaca si cati din acei jucatori sunt in top 10!
Regatul cu cele mai mari lv-le, ofera jucatorilor din acel regat drop mai mare la exp, obiecte si yang!
So credeti voi la mine la mt2vamos numai de 250 sunt la galbeni sunt cei mai prost
Dragule, învata sa scrii, iar apoi du-te si aruncate in lac ca Metin2 numai proşti joacă înaintea să răspunzi la o intrebare, uite-te la data!
Am vazut in clasament ca cel mai bun jucator de pe top 10 adica locul 1 e ninja din regatul galben deci gaben e cel mai bun fiindca de acolo e el
Tu spui asa doar pentru ca nu iti place culoarea albastru si ca ei is cei mai mai buni cei mai multi acolo cercul e mai mare asta e naspa cu cercul mare da ce pot sa spun e cel mai bun regat albastru
Asa este, si eu tot in galben sunt. Am fost in albastru dar nu mi-a placut si asa ca m-am mutat pe galben.
Elenastoica9 întreabă: