| ana4745 a întrebat:

Buna… eu eram prietena buna cu o fata( Ale) iar noi am stabilit sa nu mai stam cu o colega ( Ade) pentru ca ne barfea mult și voia sa ne facă lucruri rele. Dacă stateam înainte de faza asta cu Ade mă lua deoparte și îmi baga in cap iar ca nu trebuie sa stam cu ea, dar azi nu am fost la scoala și a vorbit cu ea mult, stand cu ea toată ziua. ( mi-a trimis poze o prietena). Iar la un moment dat i-am scris lui Ale dacă sta iar cu Ade ca fix ea era cea care se supara dacă mai stateam intr o pauza cu ea. După asta s-a dus in spatele clasei cu Ade și i-a arătat Conversația. Nu stiu ce i-a bagat Ade in cap lui Ale de s-a întâmplat asa. Eu cu ale eram prietene foarte foarte bune pana azi. Iar acum mai pe seara, Ade mi-a trimis mesaj și mi-a spus ca eu ii interziceam lui Ale sa stea cu ea. S a dat singura de gol. Nu stiu ce sa fac acum. Ma gandesc mai mult la asta si ma simt prost ca s-a întâmplat asta. Ma pune pe ganduri si sunt puțin trista. Îmi puteți da un sfat cat se poate de bun, va rog?

7 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Câți ani aveți voi?

| ana4745 explică (pentru ReddY25):

14

| Anna2178m a răspuns:

Uite aici sfat: prietenia nu există iar tu ești prea mică pentru a înțelege asta și oricum dacă ele sunt prietene nu ar trebui să te deranjeze

| dullcat a răspuns:

Buna.Imi pare rau, dar ar cam fi cazul sa iti gasesti alte prietene.

| ana4745 explică (pentru dullcat):

Înțeleg.

| ana4745 explică (pentru Anna2178m):

Voi intelege mai bine in viitor… Multumesc!

| VoidEternal a răspuns:

Maricica nu vorbeste cu Petronela, ca Petronela a zis ca Maricica vorbeste cu Lenuta, care nu vorbeste cu Ionela care impreuna cu Petronela si Marilena, vorbesc despre Maricica in pauze, dar numai daca nu ii aude... Ion.

La 14 ani ar trebui sa fi trecut de faza acestor jocuri de copii. Daca te deranjeaza gesturile cuiva, comunica-i asta. Daca nu reusiti sa ajungeti la un numitor comun, gandeste-te ca nu toti oamenii sunt intercompatibili si ca asta e ok si normal.

Gaseste-i pe aceia cu care rezonezi, dar indiferent de situatie poarta-te intotdeauna cu bun simt si decenta.