| 01Mabel a întrebat:

Bună! Eu împreună cu iubitul meu suntem de app 2 ani ilp dar ne-am despărțit acum 3 zile, m-a înșelat de multe ori și n am mai putut accepta, se racise rău relația și nici nu cred ca îl mai iubeam era doar monotonie. Înainte cu 2 sapt am cunoscut un băiat care m-a facut sa uit toată situația și m-a înțeles și mi-a fost alături sfaturi și multe altele și m-am atașat de el, și m-a ajutat sa ma regăsesc. De obicei sufăr mult după o relație mai ales după 2 ani de relație ar fi trebuit sa sufăr mult dar nu simt nimic ma simt bine, este din cauza băiatului nou? Sau nu înțeleg... As vrea sa vad dacă mi iese ceva cu băiatul asta pentru ca se comporta asa bine cu mine, m-a făcut sa uit toată durerea pe care am simțit o luni de zile, dar este țigan și asta este o problema pentru familia mea, nu cred ca l ar accepta, vreau sfaturi... pentru ca deja încep sa ma îndrăgostesc

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Evident ca nu mai aveai sentimente pentru acela, de aceea te simti bine, mai ales ca si tu l-ai inselat odata ce esti de 2 saptamani cu altul, dar te-ai despartit de primul, acum 3 zile.

Vezi sa nu sari din lac in put, ca tiganii nu sunt fildei unei femei si multi din ei fura fetele si le vind, sau le scoate peste hotarea la produs bani, asta dupa ce joaca teatru cu tine, spunandu-ti cat de frumoasa si desteapta esti tu, ca intersul lui este sa-l crezi ca sa te poata manipula cu usurinta.

| Kufu95 a răspuns:

Și dacă este rrom ce? Îl prezinți părinților tăi și le arăți că este băiat bun, nu te-ai simțit bine în vecha relație și acest băiat și-a arătat interesul față de tine. Nu o asculta pe Violetta că e cam rasistă, să știi, eu am întâlnit și rromi de treabă.

| Miruna333 a răspuns:

Nu ai mai suferit pentru ca nu mai aveai sentimente, mai ales ca te insela, ce sentimente sa mai ai?
Nu el te-a facut sa uiti durerea, avandu-l pe el langa tine, ai avut ocupatie si de asta nici nu ai mai suferit degeaba. Cand nu faci nimic si te concentrezi numai pe durere, normal ca suferi.
Aceea este o problema pentru familia ta, de fapt: asta este problema familiei tale, nu a ta, nu a voastra. Sa isi,, vindece'' rasismul daca vor sa faca parte din viata ta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai grija la tigani ca ei sunt profesionisti la vrajeala si smenuieli. Nu zic acum ca sunt rai, ci pur si simplu ei au gena asta de a "vraji" si e foarte dificil la inceput sa iti dai seama daca este bun sau nu pentru tine. Cunoaste-l mai bine, vezi ce caracter are. Degeaba te intelegi bine cu el la inceput, daca nu il cunsti bine.