anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna eu ma duc la o zi de nastere la o fata ea are 11 ani si nu stiu ce sa-i duc imi dati niste ideitongue

Răspuns Câştigător
| ravanoos a răspuns:

Pai nu ai putea sa ii duci:
o carte-nu cred ca o sa o citeasca
bani-o sa creada ca nu tea interesat si ai facut ceva la repezeala
haine(un tricou, o sapca) exceptie la blugi
flori(nu o sa-i placa doar o sa se prefaca dar o sa fie cam dezamagita eventual cadoul +flori)

Ce ai putea sa ii duci-
un parfum
un poster cu vreun actor/actrita sau cantaret/cantareata preferata de a ei
un cd cu muzica noua(de ce gen prefera ea)
un joc pe calculator(daca ii plac asa ceva si isi doreste mult)
ceva jucarie(ceva nou, nu o banala jucarie de plus, ceva cu papusile brat, ceva special de ex sirene care isi schimba culoarea in apa etc)
-un set de agrafe cercei, inele sau alte accesorii

Ascultama eu am 11 ani si cred ca zic bine. Sfaturi mai bune nu gasesti

14 răspunsuri:
| AdminMetin2Fast a răspuns:

Frate sunt multe.Parfum...Chestii din astea femeiesti

CLASIC FLORI

| PetreConstanta a răspuns:

Du-i ceva personalizat De cate ori se va uita la acel lucru isi va aduce aminte ca este de la tine

| anne_7905 a răspuns:

-haine (daca e in pas cu moda),
-bijuterii (daca ii plac)
- jocuri (precum monopoli sau un joc de facut bijuterii)

| anutza a răspuns:

O cutie de bijuterii
o rama foto
un parfum
o bratara sau lantisor de argint

| thekillerboyka a răspuns:

Dui un mic dildau si ei laughing. Ce ai putea sai duci unei fete de 11 ani? O papusa e clasic... Ce altceva ar vrea mica pitipoanca?

| natashacrown a răspuns:

Haine, bani, cercei, lantisor, ceas, ceva ce ea si'ar dori, ceva simbolic ( o rama cu voi 2, scoti o pzoa cu ea la fuji film si o pui in rama si inca ceva pe langa ea ) ceva de genu.nu ma prea pricep si eu am pana de idei cand e vorba de asa ceva dar iti spunc a ceva simbolic e superb! ceva ce poate sa ii aminteasca de tine mereu ^^

| Sweete a răspuns:

Poti sa ii ei un tricou cool mai lung alb si de preferat cu o fata draguta pe ea :X

| Mangeyoku a răspuns:

Un ursulet mai mare nu mik daca ii dai unu mik ar crede ca o iei ca pe un copil de 2 ani

| justagirlll a răspuns:

Un tricou,o pereche de cercei/o bratara,un parfum,un set de produse cosmetice(de exemplu deodorant si parfum), o carte, o geanta...nu mai stiu.Si orice ai alege, nu uita sa adaugi o felicitare amuzanta big grin

| Maxymuss a răspuns:

O banana

| TraficDeMentosane a răspuns:

Ia`i un tricou cu Hannah Montana smug.

Ok poate nu cu HM... dar ia`i un tricou dragut, sau un parfum. Eu de obicei daca nu am idei de cadouri asta le cumpar... sau o rama pentru poze, eu stiu, daca ii un pr special atc ceva ce o reprezinta. O cana cu "cea mai buna prietena ", daca nu este cea mai buna pr a ta, atc numai cu " pentru o prietena buna ".

| sebykutzu a răspuns:

Pai poti sa-i duci o ciocolata, un suc, si 30 de lei...ca dupa aia se invata

| crezy_6643 a răspuns:

Buna fai un buc cpoilor le plac sa fie incentru atentei, o medalie ceam cuminte fetita sau daca nai bani tanpuane hhhhhhhiiiiiiiiiiii.

| crezy_6643 a răspuns (pentru crezy_6643):

Esti tare din parcare