Te referi la sărutul francez?
. Sarutul frantuzesc este in esenta doar contact fizic, dar acest contact are un mai mare sens atunci cand vine vorba de partenerul tau. Interpretarea devine si mai importanta in cazul in care sarutul este absent, cand nu il mai impartiti.
Si da, un sarut este o legatura invizibila ce permite dragostei sa fie exprimate pe un nivel non-verbal. Fii concentrat si calm cand respiri in timpul sarutului. Acorda atentie incarcaturii electrice din interiorul corpului tau.
Sarutul frantuzesc are propriile reguli, iar prima dintre acestea spune ca fiecare dintre noi are stilul sau propriu. Acesta reiese dintr-o combinatie unica intre lungimea limbii, anatomia gurii si deschiderea maxilarului. Cu toate acestea, mecanica sarutului este aceeasi: priveste in ochii partenerului, inclina usor capul, intredeschide buzele, strecoara limba intre buzele intredeschise ale partenerului si apoi exploreaza imprejurimile. Respira pe nas. Dupa ce ai inteles mecanismul, e timpul sa pui in practica ce ai invatat.
Desi limba a fost facuta pentru a explora un teritoriu necunoscut, nu patrunde brusc inauntru! Fiecare pas trebuie facut pe rand, avansand incet, testand imprejurimile si bucurandu-te de fiecare noua senzatie! Dupa ce ajungi sa-i atingi limba partenerului, vezi cum reactioneaza. Daca se retrage, probabil ai cam intrecut masura, dar daca iti iese in intampinare si pare sa aiba chef de joaca, nu trebuie decat sa-ti asculti instinctele. Sarutul frantuzesc plin de pasiune
Sarutul frantuzesc pasional nu are nevoie de preludiu. Atat tu, cat si partenerul tau va doriti unul pe altul, asa ca orice actiune suplimentara pregatitoare nu isi are nici un rost. Va sarutati inainte de a va da seama ce se intampla cu voi. Pasiunea este cuvantul de rezistenta, si restul nu conteaza. Imaginatia va va ajuta sa va descoperiti unul pe altul si sa va apropiati. Ajungeti sa va sarutati inainte sa va dati seama ce e cu voi
Sarutul frantuzesc - de ce este atat de important?
Pentru ca toti ne sarutam, ne-am intrebat ce se intampla cu trupurile noastre in timpul unui sarut. Acesta are un efect incantator, delicios si de vindecare asupra trupurilor noastre. Sarutul frantuzesc este un act de intimitate senina si de multe ori provoaca ceva erotic intr-o persoana. Durata joaca un rol important: poate fi scurt, rece, calm sau tonifiant, dar poate fi si lung, pasional, plin de saliva si chiar zgomotos.
Daca este foarte romantic, este produsa mai multa saliva si este prezenta o doza mai mare de emotii si de pasiune implicata. Literalmente iti devorezi partenerul si cu greu ii permiti sa respire. In cazul in care pasiunea a disparut, atunci este timpul sa vorbesti cu tine sau sa planifici un nou atac de pofta.
P.1.S
Am si eu o intrebare fetita? de ce ma copii? de ce mi-ai copiat numele?
vezi ca mi-am facut contul inaintea ta si nu mi se pare normal x(
Scuza-ma dar nu am luat numele de la tine! Pentru ce sa-l iau de la tine?
Pentru ce sa-l copiez de la tine?!
Numele asta il am si la ID-ul de mess.
Iar ID-ul acela il am de foarte mult timp.
Da sigur, auzi asta inseamna lipsa de bun simt si nerusinare.+de asta e si lipsa de inspiratie
anonim_4396 întreabă: