| LittleHobbitLover a întrebat:

Bună!
Eu sunt mai bolnăvicioasă, așa am fost mereu. Sistemul meu imunitar e slab, am făcut tratamente, de când eram mica și până acum care numai lucruri rele mi-au adus. Din cauza asta, de la începutul anului numai prin spitale umblu. Am făcut viroze, enterocolite, acum mai nou de la începutul vacanței de vară (de care nu am apucat să mă bucur deloc) am otită cu puroi, cu o ciupercă... și dureri mari! La patru doctori am fost, care mai rău au agravat-o, până când în sfârșit am dat de niște doctori care cu adevărat au dreptul sa fie doctori.
Nici nu vreau să îmi reamintesc de ce doctori am dat în trecut. Îmi amintesc atunci când aveam o modificație la Tiroidă, doctorița m-a dat afară din cabinet, fiindca eu și mama am refuzat să dam bani în plus față de ceea ce trebuia dat. Șpagă. Pe atunci eram și complexata de kg în plus, iar ea mi-a spus și că nu am șanse să slăbesc și o să mor (aveam 96 kg). Uite că acum după aproape câteva luni am ajuns la 80 kg, fără ajutorul ei.
Ceea ce voiam să spun e că oamenii și doctorii care cu adevărat își fac meseria și se comportă frumos cu pacienții, mă fac să vreau să ajung și eu ca ei, pentru că știu că o să fiu mândră de modelele pe care mi le-am ales, și o să pot să ajut și eu oamenii, la fel ca ei. Sunt norocoasă că am dat peste asemenea doctori și oameni, care nu profită de pe urma bolnavilor, și știu într-adevăr cum să facă un om supărat să râdă și să se simtă mai bine. Rar găsești așa persoane! Comori!
Voi ați dat peste doctori adevărați sau ați avut experiențe cum am avut eu cu doamna Șpagă? Apreciați doctorii care într-adevăr își fac meseria?

3 răspunsuri:
| andreeadeeaandreeadea a răspuns:

Eu nu sunt asa bolnavicioasa. Si da am dat peate doctori ca doamna Spaga. Da importat este ca m-am vindecat. Am avut apendicita.

| sparky34 a răspuns:

Ca sa iti cresti imunitatea mananca multe fructe si legume, du-te la mare.

| LittleHobbitLover explică (pentru sparky34):

Fac toate astea, nu prea au efect.