| ysabela21 a întrebat:

Buna!
Eu sunt zodia Sagetator ( am 15 ani ) si sunt foarte dificila, suparacioasa, panicoasa si multe altele...

Sunt foarte furioasa tot timpul si nu ma pot controla si spun lucruri fara sa gandesc de care apoi regret...
Imi pare rau de faptul cum actionez, dar nu stiu cum sa schimb acest lucru.

Vreau neaparat sa nu mai fiu asa suparacioasa si nervoasa!
Va rog sa-mi spuneti cum sa fac acest lucru.

7 răspunsuri:
| Eliiza a răspuns:

Incearca sa te controlezi
Gandeste-te ca nu vei mai avea un rpieten niciodata
Gandeste-te ca prietenii se vor indeparta de tine
Fii mai draguta:*

Funda?

| pink425 a răspuns:

Incearca sa fii mai intelegatoare, glumeata, distractiva ...incearca sa fii ca cei din jurul tauwinking

| Swallow a răspuns:

Buna. Eu sunt exact la fel + tot sagetatoare big grin sa stii ca incerc mult sa ma controlez, insa nu tot timpul iese cum vreau eu si multi se supara dupa ce le spun cite ceva, adica parerea mea reala, fara a sta mult pe ginduri "ce sa le spun?!" big grin In ultimul timp prefer sa tac big grin Pe mine la fel ma numesc " suparacioasa clasei " si lucruri de genul, insa daca incerc sa le explic se supara mai tare, deci inrautatesc situatia. Asa ca m`am invatat sa arunc in dreapta si in stinga cuvintele "scuze, nu a fost in serios" si functioneaza straight face Daca gasesti alt remediu mi`l zici si mie, okay?! big grinwinking

| ysabela21 explică (pentru Swallow):

Multumesc mult pentru sfat, am sa incerc..si daca gasesc altceva care functioneaza iti spun:*!

| Tlbi a răspuns:

Incearca sa-ti bagi 8**8 in ea viata si sa fii cum vrei tu.
E viata ta nu a prietenilor tai, cum dau nepriceputii astia de mai sus raspunsuri.
Fa ce-ti place si cum iti place.

| FunDays a răspuns (pentru Tlbi):

@tyiby, asa cum ii tratezi si tu pe ceilalti asa te trateaza si ceilalti pe tine, respecta si vei fi respectat, cand pentru tine toti sunt "no life-ri" si tu esti un no lofer fata de toti, ceea ce e nasol rau de tot.
Isabela, incearca sa gandesti lucrurile si din perspectiva celorlalti si o sa iti fie mai usor sa ii accepti, nimeni nu e perfect si nimeni nu are dreptate mereu, n-ai de unde sa stii niciodata sigur daca tu ai dreptate asa ca accepta lucrurile asa cum sunt si inainte de toate fi intelegatoare si prietenoasa, astia sunt cei buni oameni.

| ilya18 a răspuns:

Si alimentatia conteaza, daca mananci nesanatos, junk food, mult zahar si bauturi acidulate ai tendinta sa fi impulsiva si agitata.