| Anonim12345o45 a întrebat:

Bună! Examenele de ECDL sunt grele? Chiar sunt atât de folositoare pe cât se zice? Adică de exemplu daca vreau sa devin avocat mi-ar aduce un plus faptul că am ECDL?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.La ecdl inveti sa lucrezi in tot ce tine de Microsoft office, adica word, excel, powerpoint etc.Nu inveti nimic ce tine de programare sau altceva util.
Nu e greu deloc.Am dat si eu acest examen (care de fapt este pe module, pentru fiecare program) iar apoi m-am bucurat sa aflu ca nu imi mai bat capul pentru bac.Stiind cat costa, as zice ca in prezent nu mai merita, mai ales ca acum poti invata absolut tot ce vrei sa stii despre lucrul in Microsoft office de pe youtube.Nu, nu te va ajuta cu nimic in plus daca vrei sa devii avocat. Poti spune doar ca e un skill basic care ar fi bine sa-l aiba orice adult, pentru ca, de exemplu, in viitor sa functioneze birocratia cum trebuie si in Romania, in sistem digital, sa nu ne mai facem nervi cu functionarii care habar n-au la pc.

Indiferent daca decizi sa il dai sau nu, succes.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu sunt deloc grele, presupun notiuni cat de cat de baza de utilizare a unui PC. Nu, nu cred ca ti-ar aduce beneficii ca si avocat.

| Anonim12345o45 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc!

| dullcat a răspuns (pentru Anonim12345o45):

Cu placere.Multumesc si eu pentru funda.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu ca avocat, însă daca ai lucra la o firma de contabilitate sau mai știu eu, da.
Plus că te scutește de competențele digitale la bac(se echivalează).
Bafta!