Fizic, nu există riscuri. Doar că, dacă îți obișnuiești creierul cu acest artificiu (creierul își va spune: „numai cu o pastilă pot; nu reușesc astfel"), atunci chiar îți va fi greu sau și mai greu. Sugestia mea: din moment ce alegi să mergi la prostituate (eu nu aș merge la ele să știu că nu fac sex în veci - nu știi ce poți lua de la ele din moment ce dorești contact sexual complet) eu zic că e locul unde poți să „exersezi" fără pastile. Nu e locul prostituatei să se dea cu părerea. Treaba ei e să ți-o scoale dacă nu e sculată, să te facă să te simți în largul tău. Poate chiar să-i spui că ești mai emotiv și vrei să treci peste. Va știi ea ce să facă. Nu ești nici primul, nici ultimul pe care îl întâlnește cu o astfel de situație.
E un prag de câteva secunde pe care trebuie să-l treci, după care ți se va ridica precum turnul Eiffel, iar la vârsta ta sigur vei avea și o erecție îndelungată. Nu trebuie să fii atât de îngrijorat. Cu siguranță în momentele tale private nu te dezamagește. Nu uita: nu trebuie să-i demonstrezi tipei nimic - ești acolo pentru tine!
Ai incercat terapia la prostituate? Serios, nu e gluma. Asa iti castiti increderea. Nu folosi medicamente de la anii astia.
Daca de la varsta asta vrei sa folosesti astfel de produse ma intreb ce o sa faci dupa 40 de ani.
hurleyme întreabă: