| hurleyme a întrebat:

Buna, exista vreun risc daca am 19 ani si folosesc produsul maraton forte? Sunt destul de emotionat, fara experienta sexuala si asta imi ingreuneaza erectia cand ajung in astfel de momente.

Răspuns Câştigător
| TimSem a răspuns:

Fizic, nu există riscuri. Doar că, dacă îți obișnuiești creierul cu acest artificiu (creierul își va spune: „numai cu o pastilă pot; nu reușesc astfel"), atunci chiar îți va fi greu sau și mai greu. Sugestia mea: din moment ce alegi să mergi la prostituate (eu nu aș merge la ele să știu că nu fac sex în veci - nu știi ce poți lua de la ele din moment ce dorești contact sexual complet) eu zic că e locul unde poți să „exersezi" fără pastile. Nu e locul prostituatei să se dea cu părerea. Treaba ei e să ți-o scoale dacă nu e sculată, să te facă să te simți în largul tău. Poate chiar să-i spui că ești mai emotiv și vrei să treci peste. Va știi ea ce să facă. Nu ești nici primul, nici ultimul pe care îl întâlnește cu o astfel de situație.
E un prag de câteva secunde pe care trebuie să-l treci, după care ți se va ridica precum turnul Eiffel, iar la vârsta ta sigur vei avea și o erecție îndelungată. Nu trebuie să fii atât de îngrijorat. Cu siguranță în momentele tale private nu te dezamagește. Nu uita: nu trebuie să-i demonstrezi tipei nimic - ești acolo pentru tine!

5 răspunsuri:
| koko3475 a răspuns:

Ai incercat terapia la prostituate? Serios, nu e gluma. Asa iti castiti increderea. Nu folosi medicamente de la anii astia.

| hurleyme explică (pentru koko3475):

Pai la prostituate am fost si la ele o sa si merg. Cu altele nu am sanse.

| Andreeush a răspuns:

Daca de la varsta asta vrei sa folosesti astfel de produse ma intreb ce o sa faci dupa 40 de ani.

| hurleyme explică (pentru Andreeush):

Pai sper ca incet sa ma obisnuiesc cu astfel de situatii(sex) si sa nu mai fiu asa emotiv pe viitor.Pana la urma merg la prostituate ca sa acumulez experienta si incredere.

| hurleyme explică (pentru TimSem):

Multumesc, eu eram speriat de risc de infarct si alte chestii de genul. Ideea e ca vreau sa reusesc o data ca sa imi obisnuiesc creierul ca pot si sa nu mai fiu asa emotiv in astfel de situatii, nu sa ajung dependent.