Buna! Iti pune intrebari in functie de problema pe care o ai, pe langa faptul ca te intreaba cand/daca ti-ai inceput viata sexuala si probabil daca mai ai alte probleme de sanatate..Sincer,mie nu imi place controlul la ginecolog, nu vreau sa te sperii, dar pe langa faptul ca sunt pudica si ma rusinez ca se holbeaza dr si asistenta acolo, isi mai baga si instrumentele si degetele ) scuze pentru raspunsul acesta ciudat, dar eu sunt sincera..si vorbesc din punctul meu de vedere doar
O sa te intrebe daca esti virgina, o sa te aseze pe masa, depinde pentru ce problema mergi, poate sa iti ia secretie pentru analiza.
Intri in cabinet te dezbraci te pui pe masa, pui picioarele pe alea si vine doctorul la tine analizeaza, iti baga un betisor ca sa iti ia secretie pentru analize si aia e, mai mult de 2min nu te tine acolo funda?
Iti dau dreptate, mai ales prima a doua si a treia oara sunt cele mai nasoale dati in care chiar te simti naspa ca vine nenea iti baga degetele in a ta doamna si apoi baga si ceva rece sa analizeze el mai bine daca ai ceva rani sau nu
Nu există întrebări, doar enunțuri la care nu le găsești răspunsul încă.
S-o încurajez pe domnița care pune întrebarea.Ce?! Nu e evident?
Nici eu, o să meditez asupra acestei chestiuni toată viața.