Anonim15 mai 2013, 19:13
Am început să mă satur de problemele cu absorbantele. Nu știu dacă cei care le desenează și produc au folosit unul, măcar o dată!
Cele cu aripioare mai înguste lasă loc de scurgeri pe lângă ele, iar cele lungi nu se potrivesc pe lengerie absolut deloc. Cele mai groase sunt de nesuportat, mișcările pe care le simți la fiecare pas sunt de prea inconfortabile, iar cele subțiri nu absorb mare lucru. Dar noaptea... M-am trezit cu absorbantul bine merci, dar udă până la mijlocul spatelui!
O să mai încerc și recomandarea ta și să văd dacă mă opresc din căutare.
Răspundeți
Răspunsuri
Black Daisy28 mai 2013, 23:21
Wow! Am ramas putin uimita cand am citit ce ai patimit cu absorbantele Libresse... Eu nu am patit nimic de genul acesta, banuiesc ca ai si un flux mai abundent asa ca iti recomand sa folosesti absorbantele Always maxi, macar pe timpul noptii. Sunt, intr-adevar, mai groase dar cred ca sunt singurele de la Always pe care merita sa le incerci. Singura problema e ca nu cred ca sunt si in varianta sensitive. Pe vremea cand aveam flux de tip "cascada Niagara" mi-au fost de mare folos. Acum, cand nu mai am probelama asta pot sa folosesc Bella blue sau Medica- facute tot de Bella- si sunt chiar multumita. Da-le o sansa celor de la Always si celor de la Bella si poate vei fi mai incantata, daca nu, intotdeauna ai urmatoarea alternativa: tampoanele interne! Aici iti recomand ob pro comfort pentru ca au un strat care te ajuta sa le inserezi foarte usor, ceea ce celelalte tampoane interne nu au. Sper ca ti-am fost de ajutor si mult noroc in gasirea produsului care ti se potriveste cel mai bine!
Răspundeți
Anonim29 mai 2013, 22:11
Poate n-am fost suficient de clară, dar problemele mele n-au fost cu Libresse. Au fost cu multe alte branduri, iar problema nocturnă la care m-am referit am avut-o cu un brand care nu se vinde în România, le-am luat în timpul unei vizite în Germania că erau sensitive și testate dermatologic și cu suprafața de bumbac, etc... Nu a fost vorba de abundență, ci de faptul că folosit a fost doar colțul din dreapta spate, adică printr-un colț a intrat, iar prin celălalt colț a ieșit!
Iar noul înveliș din microfibre de la Always, e mai îngrozitor decât fostele, plastice sau nu.
Răspundeți