E clar ca tipul asta nu te iubeste si tie ti-a luat mintile doar pentru ca e frumos si are papagal si te minte una si alta. Ii plac dulcegariile si asa vorbeste cu orice fata, practic ii place sa le joace pe degete pe toate. A fost cu tine, te-a inselat de 2 ori, acum are prietena dar inca mai "cocheteaza" cu tine. Ii plac jocurile, practic se distreza cu toate si nu are nimic serios in cap. E imatur.
Iar pentru tine e destul de usor sa il crezi si sa mai speri la el chiar dupa ce te-a inselat de 2 ori (spui tu) dar poate au mai fost si altele de care tu nu ai aflat. Nu e de ajuns ca un tip sa fie frumos si sa iti vorbeasca frumos si sa il crezi si sa ii ierti atatea prostii.Gandeste-te ca meriti mai mult si nu te multumii cu toti fraierii.
Uita-l.Daca are prietena si o iubeste, lasa-l sa fie fericit.Ai sa vezi ca te va cauta din nou in curand, dar cred ca e o probabilitate cam mica.
Cred ca ar trebui sa iti indrepti sentimentele spre un alt baiat, care te merita intr-adevar.Acum nu cred ca mai vrea sa fie cu tine, din orgoliu. Gaseste un baiat care sa te merite. Sper ca te-am fost de ajutor. Te pup!
Dar ei nici nu vorbesc decat o data sau de doua ori pe luna. Si in plus ea nici macar nu sta in oras cu noi.