Nu trebuie sa te grabesti... daca nu vrei, nu vrei nu-i ceva anormal e pur si simplu propria initiativa cat despre viata sexuala, ia-o usor ca e pentru. cei mari.
Ah! Bine ai facut, nu-ti strica tu copilaria pentru un prieten. Copilaria e cel mai frumos lucru care numai poate fi dat inapoi. Despre ele? Tarfulite de mici, nimic mai mult.
Buna! Nu prea am ce sa-ti spun. Eu am 13 ani, dar nu m-am gadit niciodata la asa ceva. Deabia acum a inceput sa imi placa cineva. Este vina filme lor americane de tip : Flipped ( chiar daca iubesc filmul) pentru ca se uita filme interzise sub 12 ani.
Vor sa le imite pe cele de 7a, a 8 a si de liceu cand le vad cu prietenii de mana. Iar cu viata sexuala ce sa mai zic sa le d***u' nici macar de asta nu sunt constiente.
da, ai dreptate, acum e o moda sa ai un prieten, nici macar nu trebuie' sa-ti placa sau asa ceva doar ca e popular.
Oricat am da vina pe noi, fetele este si vina baietilor. De explu in ultima zi de scoala am vazut o fata de liceu ceva mai retrasa spunandu-i unuia ca il simpatizeza si ala i-a intors imediat spatele pentru ca chipurile " nu era buna". Pentru ei doar aspectul fizic conteaza .
Te rog, ca tu s anul faci asemenea lucruri. Ai timp pentru asta toata viata.
Nici eu nu am avut o iubita, chiar daca mi s-a cerut sa fiu iubitul persoanei respective, pur si simplu am refuzat, dar am colegi in clasa care s-au sarutat de la 10 ani. Acum, ei la 12 ani se saruta in mod frantuzesc. Nu stiu ce vor face mai departe.
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: