Eu zic sa-i spui pentru ca daca te place cu adevarat iar el vede ca nu-l bagi in seama va inceta sa te place si se va indragosti de altcineva...ar fi bine sa-i spui ca doar nu vine sfarsitul lumii
Mie mi se pare genul de băiat care se dă la toate fetele, și care crede că poate avea orice fată.
Eu zic, să nu te grăbești să-i zici ceea ce simți. Așteaptă să vezi cum se va comporta cu tine în tabără. Nu trebuie să te prea grăbești, deoarece apoi, dacă nu este reciproc, el poate să râdă de tine (deoarece așa fac majoritatea băieților din zilele noastre).
Dacă observi că se dă la tine, că vrea să stea mult pe lângă tine, dacă face glume când ești tu prin preajmă, înseamnă că te place.
Trebuie doar să aștepți. O să-ți dai seama dacă te place.
S-o luăm uşor. Ai spus că îţi place de el de multă vreme şi simţi că sentimentul ar fi reciproc. Totuşi ceva nu se leagă. Ţi-a cerut numărul de telefon şi este distanţat de tine la şcoală şi se dă pe lângă alte fete... Cred că te-ar considera ca o prietenă şi nu mai mult de atât dacă procedează în felul acesta. Eu aş spune că tabara este soluţia. Prinde un moment în care nu mai este nimeni pe aproape şi cere-i câteva minute de vorbă pentru a-i spune ceea ce simţi tu, poţi să începi în felul următor,, ştii, a trecut multă vreme şi nu cred că ai realizat ceva foarte important, că îmi placi şi mă deranjează faptul că umbli cu altele, îmi provoacă un sentiment de supărare" (dacă doreşti tu poţi să reformulezi totul după bunul plac). Însă dacă nu ai destul curaj pentru a face asta, ţi-aş recomanda să-l prinzi pentru că atunci te va considera o altă fată, una care ştie să vorbească şi să dea cărţile pe faţă fără ocolişuri, însă mai apare o problemă. Să îi spui sau nu? Dacă îi spui poate rupe prietenia cu tine, dacă nu îi spui situaţia se va înrăutăţi...Totuşi nu trebuie să ne gândim la lucrurile negative, nu uita că totul se îndreaptă spre pozitiv. Deci alegerea este doar a ta, fă tot ce îţi spune inima!
Buna! eu una...cred ca te place cat de cat,la scoala poate era distantat pentru ca poate ii era rusine sa recunoasca ca te place sau sa nu zica prietenii lui ceva(baitii, mna stii cum sunt)eu una nu zic ca sa astepti dupa ce ai zis ca se da si la alte fete poate il ia alta, tu acum in tabara inceraca sa vorbesti cu el si daca e sa il intrebi dc nu vb k tine la scoala, sau daca nu, ii spui cand sunteti doar voi doi, il chemi sa ii zici ceva daca vine de bine daca nu nu....totusi pana la urma tu trebuie sa crezi in tine si sa iti iei inima in dinti si sa incerci, nu cred ca va rade de tine, atata timp cat vorbeste cu tine si te considera o prietena asa de buna.Eu doar ataat iti zic, tu trebuie sa fii o luptatoare si sa lupt pentru ceea ce vrea, indiferent de consecinte! Multa bafta si eu una cghiar vreau dupa ce se termina tabara sa ne zici ce ai facut! mult succes!:*
Hmm...ori e mai timid cu fetele pe care chiar le place si de aceea nu te abordeaza si are mai mult curaj la telefon, ori, probabil are si numarul acelor fete si le suna si pe ele asa cum te suna si pe tine. Posibil sa fie un baiat "prietenos" cu toate fetele. eu zic sa nu te grabesti cu declaratiile de dragoste daca intr-adevar te place, o sa mai faca el un pas. Ai putea totusi sa mai stai de vorba cu el in tabara si sa il intrebi de ce te suna asa des, de ce ii place sa vorbeasca cu tine etc (dar nu ii lasa impresia ca te deranjeaza faptul ca te suna) usureaza-i putin drumul catre discutia despre voi doi, poate iti marturiseste el ceva, daca nu...atata timp cat el se da la alte fete parerea mea este ca nu ar trebui sa ii marturisesti tu ca il placi.