La varsta asta e normal. E posibil sa nu se obisnuiasca niciodata la tine in casa si cu prima ocazie s-ar putea sa-si ia valiza.
Ca sa fii sigura ia-ti una micuta, un pui, care se va obisnui cu tine si cu casa ta de la inceput.
Succes!
Nu recunoaste casa de asta se comporta asa dar se obisnuieste cu timpul.
Pune-i mancare si apa la vedere...si nu o stresa. Pur si simplu poarta-te ca si cum nu ar fi acolo.Seara cand dormi sau e liniste, iese in recunoastere.
Pai nu prea e obisnuita nu stiu cat o sa ii ia sa se obisnuiasca sau daca o sa faca asta vreodata eu iti pot spune ca am luat odata o pisica. care statea pe unde putea... si mieuna zi si noapte deja nu o mai suportam n-am avut incotro a trebuit sa o expediez. cred ca era putin cam... dusa da sa speram ca ata o sa se acomodeze.
Este normal.Este speriata, nu cunoaste locul, totul nou pentru ea inclusiv tu.Pai incearca sa vorbesti cu ea incet, bland, sa inerci sa te apropii de ea putin sa prinda incredere in tine.Sa vada ca nu i se va intampla nimic. Eventual incearca sa o chemi la tine cu putina mancare. Dar nu o brusca, pentru ca se va speria si mai rau.Cu timpul se va obisnui.Lasa-i niste mancare si apa undeva si se va servi singura:*