anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata cum pot sa ii arat asta? Ma intalnesc aproape in fiecare zi cu ea pe tren.

13 răspunsuri:
| Bordeanu a răspuns:

Te duci la ea si incepi sai vorbesti. Faci mai multe zile asa pan te apropii de ea. Apoi o scoti la un suc si ii spui in fata. Decat sa iti faci iluzii ca poate nu te place sau alte chestii, noi fetele, unele suntem mai timide. Cand te intalnesti cu ea dui ceva, un cadou ca asta ne place noua. Dar nha e alegerea ta. Bafta!

| IcecremeAcid a răspuns:

Dupaa parerea meaawinking Ar fi bine. saa vorbestii cu eaa... Iarr dacaa simbtii ca si ea are ceva pentru tine... ar fi bine sa eu zicii in fataaa.:*

| DaEuSuntCelCareScrie a răspuns:

Poti sa-i spui si daca te place bine daca nu ai incercat macar.smug

| LuisEdward a răspuns:

Mai bine nu ii spun

| IcecremeAcid a răspuns:

Daca ii veii duce cadourii, ma spune ca estii materialisttwinking Euu as fi preferatt o florewinking

| Bordeanu a răspuns:

Cand am zis un cadou m-am referit la mai multe. acum eld ecide. cel mai bine e sa ii spuna in fata ceea ce simte.

| LuisEdward a răspuns (pentru Bordeanu):

Nu o sa spun in viata mea asa ceva

| LuisEdward a răspuns:

Cine imi da mie sfaturi offfffffff

| Bordeanu a răspuns (pentru LuisEdward):

Mai, nu trebuie sa iti fie rusine, jena sau alceva. daca tu asta simti asta faci. mai bine spune-i acum in fata ceea ce simti pentru ea decat sa tio ia altul inainte. apoi o sa regreti k nu ai vorbit cand trebuia. nu trebuie sa i spui direct'' stii eu te plac, sau vrei sa fi iubita mea'' nu, spune-i si tu mai pe ocolite, maine poimane mai abti un apropo, o mai intrebi ce baiat i place sau cum ar vrea sa fie baiatu sau chestii de astea. si atunci iti dais eama dac trebuie sa mergi mai departe sau te opresti. acu nu conteaza ce simti doar tu ci daca si ei i place de tine.

Mai bine nu ii spun. Nu are rost.

Dece? crezi ca n-are rost. ti se pare ca e prea fitoasa sau crezi ca nu sar uita la tine. nu lua asa lucurile. spune-i ca poate se schimba. iubirea ne schimba pe toti. poate si ea crede acelasi lucru. numai incearca. pan nu incerci nu vezi.

Nu incerc. E mai bine asa

Bine! nu-i spune. dar fa in asa fel incet sa i arati ca o placi. stai mai mult cu ea. iesi mai mult timp cu ea!