Dacă-i spui asta tipului s-ar putea să-l sperii. Înțeleg că îți place, însă nu trebuie să-i invadezi intimitatea. Spui că știi totul despre el, dar pot băga mâna în foc că mai mult de 50% nu îl cunoști. Mă joc cu focul și risc să mă ard, însă sunt conștientă de asta!
Pe de o parte, tu ai 13 ani, iar el 16. Ce ar trebui să vadă un tip de 16 ani la tine? Ce îi poți oferi tu?
Pe de altă parte, să nu crezi că am ceva cu tine, cu el, cu această viitoare „relație" a voastră.
Un simplu „bună" ar rezolva multe. Ați începe să vorbiți. Ar trebui să riști, nu? Chiar dacă e posibil să te arzi, merită!
In primul rand ar trebui sa adopti o atitudine increzatoare, apoi ai putea sa apari in locuri pe care el le frecventeaza, daca folosesti facebook si inca nu il ai la prieteni, trimite-i cerere, dar asigura-te ca ai sters toate pozele banale si foloseste ceva mai artistic.Si nu ai spus ce varsta ai asta m-ar fi ajutat mai mult sa te sfatuiesc.
Vorbesc cu el dar vorbesc pe Ask! Si ori cum i-am dat cu anonim!
Pfff la 13 ani trebuie sa faci eforturi sa-l cuceresti, dar in principiu axeaza-te pe aspect, trebuie sa pari mai matura...si pe ask nu e mare lucru, deci te gandesti totusi sa-l adaugi pe fb? si apropo de ask, sunt noua, poti sa treci cu ceva intrebari http://ask.fm/hellonheels0