Hehee...dragostea asta!:*
Eu cred ca te place! Iti dai seama prin comportamentul lui...dar in cazul tau comportamentul spune ca daa! Acum se Poate si doar sa fie o prietenie, dar du-te si tu la prietenii lui (la unul cu care te intelegi tu cel Mai bine si ai incredere in el) si Spune-i sa afle si sa iti spuna!
Bafta, scumpa mea!:*
In primul rand, ar trebui sa nu iti faci prea mari sperante. el se poate comporta furmos, prin simplul fapt ca e politicos "Bunele Maniere". Dar, tu ca fata, ar trebui sa simti daca el te place; iar intr-o clipa de adrenalina ar trebui sa te duci aproape de el, sa il privesti in ochi si sa vezi daca i se mareste pupila (e dovedit stintific)
Pai poti sa-ti dai seama dupa modul in care se poarta( si ai zis ca se poarta cel mai frumos din clasa cu tine)-deci e ok.2. poti sa vorbesti cu un prieten de-al lui si subtil sa il intrebi ce parere are acel baiat despre tine.3. s-ar putea ca el chiar sa te placa dar sa nu aiba curaj sa-ti spuna, dar incearca sa petreci mai mult timp in compania lui si daca nu face el primul pas fa-l tu. sincer nu stiu ce sfaturi as putea sa-ti mai dau cred ca cel mai bine ar fi sa fii tu insati
S-ar putea sa te placa, dar ii este frica sa te intrebe, nu ai ce pierde pentru ca nu o sa spuna la toata scoala ca il placi(doar daca e idiot poata sa faca asta), Mie sincer imi plac fetele care fac primul pas
Pai trebuie sa il bagi in seama. gen sa v-a tachinati unul pe altul si daca te injura s-au gen altele. stii tu cum fac baieti. e semn rau! daca nu inseamna ca te place. si altele