| AnneMarie47 a întrebat:

.Imi place de un baiat pe nume Cristi,e cu mine in clasa, in vacanta de paste ma tot suna, vb mult...la scoala sta cu un baiat pe care nu il sufar, dar de la un timp se comporta ff dragut aman2 cu mine, Cristi imi zambeste mult, ma baga mai mult in seama.El este foarte timid la fel ca mn.As vrea sa-i spun ca-l plac dar nu stiu cum.As vrea sa aflu daca ma place.Cine sa faca primul pas? Eu sau El? Daca m-ar placea as vrea sa-l sarut,dar mie teama ca ma va respinge(nu stiu sa sarut)plsss help, dar fara misto, dau fundita plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

3 răspunsuri:
| GeogeoXD a răspuns:

Intreba-l daca te place sau daca nu asa, pune un/o prieten/a sa il intrebe daca te place ca a vazut ca iti zambea, chestii d-astea big grin (si mie mi s-a intamplat asa si am rezolvat intr-un fel) sper sa te ajut.

| AnneMarie47 explică (pentru GeogeoXD):

Mersi.dar el e ff timid si chiar daca mar placea nu cred ca mi-ar recunaste nici mie, dar mite unei colege...ms

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Poate că îi este teama sa nu se simtă stânjenit in cazul in care tu l-ai refuza, ca doar tu ai spus că e timid.Incearcă și spune-i că-l placi.Nu ai nimic de pierdut.