Ma refer la faptul ca esti una din acele persoane care trece dincolo de fizicul unei persoane, si care nu se rezuma la aparente.Prin asta spuneam ca esti pe drumul cel bun.
Probabil nu stie ce sa zica pentru ca e mai timid din fire sau il intimideaza prezenta ta, mai ales ca din ce ai scris mai sus, el incearca sa iti spuna ceva prin comportament.
Vorbeste cu el sau incearca sa il faci sa marturiseasca ce vrea de fapt.Da sa nu fie prea dintr-o data.
Tu faci cum crezi ca e mai bine.
Bafta!
Pai din cate ai spus pari a fii desteapta pentru ca nu te intereseaza doar aspectul fizic si asta este cel mai bine , te apreciez pentru asta. Poate k te place dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa ii spui ceea ce simti(pana nu incerci nu ai de unde sa stii).Nu cred ca ai ceva de pierdut, poate el te place si in timp ce vorbea cu tine, nu credea ca il placi sau ceva de genu si acum este timid(daca ai spus ca ii se inroseau obrajii cand se uita la tine) . Deci vorbeste cu el.Multa baftaaa:*:*:*!
Eu cred ca te place, poti sa-i spui ce simti pentru ca daca intr-adevar te place nu cred ca va reactiona urat
Adică cand vorbim nu prea face conversatie.ori nu vrea ori nu stie ce sa-mi spuna..asta nu stiu :-s. Sunt pe drumul cel bun? Poti detalia te rog :*? Multumesc :*
Cu siguranta simte ceva pentru tine. Momentan iti sugerez sa va rezumati doar la "prieteni foarte buni sau cei mai buni prieteni", incercati sa comunicati mai mult, incearca sa-l faci sa marturiseasca ceea ce simte prin joculete simple gen adevar sau provocare, etc. Am fost in situatia ta, adica o situatie similara, doar ca noi vorbeam mult si ieseam zilnic, uneori nu puteam iesi dar tot vorbeam. Am jucat jocul cu sticluta intr-o seara iar prin acel joc ne-am marturisit reciproc, acum suntem impreuna, avem 3 ani de relatie serioasa. Mult succes! :*