In lipsa miscarii pe care ai zis ca nu o poti face momentan, ai putea sa renunti la a mai manca junk food, in a manca mai putina paine de exmeplu (eu ca baiat, am 83 kg in prezent si mananc 3-4 felii de paine /zi, unii la 65 kg mananca 1 paine intreaga pe zi sau chiar mai mult...deci metabolismul meu este altul si incerc sa ma adaptez in functie de el, de cum asimilez eu)
Apoi incearca sa respecti regula celor 3 mese principale, iar mancarea sa fie constituita mai ales din macare gatita, ca daca mananc de la fast food si prostii din supermarket dar niciodata ciorba, friptura etc atunci este normal ca mananc haotic si dezechilibrat
Asta cu fara ciocolata, fara sucuri cu zahar o stii cred!
Pe viitor trebuie sa iti faci timp si pentru un minim de miscare zilnica!
Într-adevăr, din cauza stresului am inceput sa mananc destul de mult dulce, stiu ca nu prea are sens pentru altii dar asa reactionez eu, cel mai probabil din cauza dopaminei ce vine atunci cand consumi mancare procesata din comert, ma rog, multumesc mult pentru sfaturi! voi incerca!
Si eu m-am luptat cu kg si inteleg cum este, ca fost sportiv (amator) cand am renuntat la sport am luat in greutate, bine pe mine nu m-ar avantaja sa fiu slabut, nu mi-a placut, dar cand am depasit 90 de kg m-am speriat, asa ca m-am ambitionat si am slabit pana la 80
Este o lupta grea de dus, ce cu kg, cand ai stres si alte lucruri de facut decat ca baietii de bani gata si fetele cuminte de pe videochat care nu fac decat sa stea acasa si sa mearga la sala, si drumul acesta il fac zilnic!
Cei care au un job stresant stiu cum este
Si tu te asemeni cu mine si cu noi, chiar daca in cazul tau este vorba de scoala actual!
Cred ca la baietii e destul de diferit din moment ce standardele sunt diferite, dar cred ca pana la urma cu totii ne dorim pur si simplu un stil de viata sanatos, ma bucur ca exista oameni care imi inteleg problema
Cred ca asa este, cel putin in cazul meu care am facut sala, sporturi de contact, adica mi-am ales un mediu pe care mi-l asum,in care nu mi-am dorit sa fiu suplu,slabut, dar nici mare cat un sumo, insa suficient incat sa fiu musculos si mai ales pompat, nu musculos ca un culturist profesinist care are o simetrie a muschilor de invidiat, caci oricum nu mi-am dorit asa ceva
inteleg si cum sta trendul la femei, mai ales cu promovarea siluetei tip "viespe", dar majoritatea o ating fie prin infometare fie prin operatii estetice, ceea ce din punctul meu de vedere este gresit! la fel ca in cazul sportivilor care se folosesc de steroizi!
Sunt de acord, desi cred ca cel mai important lucru din acest proces de slabire sau de formare a corpului dorit este momentul in care te simti În sfârșit confortabil in pielea ta si mai ales cand extragi beneficiile pe care renuntarea la mancare nesanatoasa ti le va oferi, cum ar fi mai multa energie, un somn mai calitativ, scaderea șanselor de boli, etc, nu cred ca multi oameni realizeaza cat de mult iti poate schimba viata aceasta decizie, de asta imi doresc atat de mult sa ma reîntorc la acel stil de viata.
Nu te gândii la slăbit, eu am slăbit doar cu gândul, te uiți în oglinda și spui de multe ori "o sa slabesc" și încerci 7-14 zile sa ai o masa pe zi și sa nu mănânci prajeli
Daca ai reusit in acest mod "yoghin" atunci ma bucur pentru tine
Insa din punctul meu de vedere slabitul facut cu apa si post intermitent gen nu este ce trebuie!
Nici cel cu 1 masa pe zi, pentru ca nu iti poate asigura 1 singura masa pe zi toti nutientii necesari organismului...
Elimini din mancare carbohidratii si zaharul si vei putea sa slabesti.
Adica, NU mai mananci deloc: paine, paste fainoase, orez, cereale, zahra, dulciuri, foitaje, prajituri, ciocolata, gemuri si nici sucuri, ori branzeturi.
Mananca DOAR: legume si carne, oua si organe de animale, fara sosuri si fara carbohidrati.