anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi vine sa plang..am mers azi la o matusa, si prin satul ala mai sunt si tigani...si cum treceam pe strada, au trecut 2 nespalate de alea, cred ca erau tiganci si am auzit ca ziceau de mine: corp frumos, fata urata, asa prost m am simtit, imi venea sa plang, si chiar daca ar fi asa care e problema lor? una era atat de grasa si avea niste haine murdare si cealalta naspa si ea, cu un par blond si deteriorat, urat asa, inchipuiti-va o tiganca blonda, urate oricum, dar eu nu mi permit sa comentez de ele, mai erau si murdare pe deasupra..care e problema lor? daca as fi asa urata, cum totusi am iubit, sau dc majoritatea baietilor sunt asa amabili cu mine?

16 răspunsuri:
| IngeriiSuntCool a răspuns:

Nu le baga in seama pe tigancile alea. Tine capu' sus :*

| MenInShadow a răspuns:

"Men are pigs. [They will] pretty much have sex with anyone, fat, skinny, married, single, complete strangers, relatives."
Asta ca sa-ti elucidez misterul cu baietii care se poarta frumos cu tine.
Nu ai de ce sa te superi pe o persoana care te critica.
De ce?
Pentru ca o face din 2 motive:
1. Daca e mai buna ca tine, din prostie
2. Daca e mai "jos" ca tine din anumite puncte de vedere, din gelozie.
Oamenii critica mult, fara sa se uite la barna din ochiul lor, si am si pentru asta o metafora: "People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care."
Metaforele sunt din House Md, apropo.
Au recunoscut ca ai un corp frumos, foarte bine, bucura-te.
Au zis ca ai o fata urata. Bucura-te, cand critici pe cineva, daca nu esti mai bun, atunci o faci pentru ca are ceva ce tu nu ai.
Daca esti urat, si ii spui unei persoane ca e urata, deja esti si prost, si gelos, si nu te uiti la barna din ochiul tau.
Daca as insulta acum tiganii, si unul ar vedea, poate s-ar simtii prost.
Asa ca sa explic, eu consider tigani doar oamenii mentionati in intrebarea ta, genul ala de specimene handicapate, proaste, care se cred mari, tari etc.
Restul, chiar daca sunt tigani, atata timp cat sunt de treaba, si nu se poarta ca dracu, pentru mine sunt oameni, nu tigani.
DECI, tiganii in general sunt oameni prosti.
NU ai ce sa le faci, asa au ei mintea, sa critice pe toata lumea chiar daca ei sunt urati de toata lumea, injurati de toata lumea, si normal, toata lumea ar vrea ca ei sa dispara.
Nu trebuei sa le dai atentie, asa cum ai zis, tu esti frumoasa, si sunt sigur de asta doar din ce ai scris, nu-i nevoie sa te vad ca s-o stiu, esti delicata, esti curata, si mult mai educata ca ele.
SI repet, nu trebuie sa te vad sa-mi dau seama de asta.
Esti mult mai buna ca ele, ar trebui sa razi can ele te critica, pentru ca de fapt, se fac de ras criticand pe cineva care este vizibil mai bun ca ele.
Cred ca nici n-ar fi fost in stare sa formuleze o intrebare asa cum ai facut-o tu.
Deci, esti vizibil superioara in mai multe privinte, asa ca doar nu le da importanta.
Si felicitari, ai cunoscut un baiat, care nu se poarta amabil cu tine, de fapt acum da, pentru ca e o intrebare de om serios, si normal, daca era o intrebare tampia, te tratam cum trebuia.
Deci:
Atata timp cat ti-am zis si se si vede ca esti superioara unor specimene de genul, esti mai buna ca ele un multe privinte, nu vreau sa te aud ca vi aici si te mai plangi de asa ceva.
Vreau sa vi aici, si sa-mi zici mie, sau la toti, ca unele proaste te-au criticat, si tu razi de asta, nu pentru ca ele erau mai proaste, pentru ca daca le-ai critica, ai fi ca ele.
Ci pur si simplu razi de prostia lor, si de faptul ca prin critca aceasta, si-au dat pe fata si parerea lor despre ele, si prostia.
Acum fi fericita, sa nu-ti mai vina sa plangi din asa ceva, si continua-ti viata.
Si cum am zis, data viitoare cand se mai intampla, vreau sa vi sa-mi zici si mie, si sa te vad fericita, si razand de asemenea persoane proaste.

| AliceBodomChild a răspuns:

Nu trebuie sa le bagi in seama.Asa sunt tiganii...bine,nu toti, dar majoritatea.Ti-au zis asta din invidie probabil, mai ales ca, aratand asa cum le-ai descris tu, au spus ca ai corp frumos.Nu mai pune la suflet orice zic, peste tot sunt astfel de fiinte rautacioase care gasesc ceva de comentat.Si adevarul este ca oricum ai fi, mereu se va gasi cineva sa comenteze, asa ca nu are rost sa te superi sau sa te gandesti la ceea ce ti-au zis.Pur si simplu ignora-le, fi indiferenta, indiferenta doare cel mai mult.Si mie imi comenteaza multi oameni pe strada, in special tiganii, pentru ca sunt diferita si daca nu esti ca ei incep sa te judece si sa isi bata joc de tine.Nu mai pune la suflet, fi mandra de tine, tine capul sus.Asta a fost si scopul lor, sa te supere, asa ca nu le oferi satisfactie.Fi tare, arata-le ca nu te lasi in fata persoanelor ca ele.Si daca baietii sunt amabili cu tine inseamna automat ca esti mai speciala ca ele. Sper ca te-am ajutat.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai pune la suflet tot ce zic retardatii, mai ales tiganii. Eu nu dau 2 bani pe ei.

| Alleexxandra a răspuns (pentru MenInShadow):

Dar daca au zis asa probabil au dreptate..eu nu pot privi din punctul ala de vedere. daca cineva ma jigneste pun imediat la sulfet, nu trebuie sa mi mai raspunzi din nou aici, ca ai scris tot acolo si iti multumesc :*

| Alleexxandra a răspuns (pentru AliceBodomChild):

Merci mult..in ce sens esti diferita?

| AliceBodomChild a răspuns (pentru Alleexxandra):

Pai,eu ascult muzica metal, stii, sunt metalista, si ma imbrac ca atare (cu tricouri cu trupe etc) si din cauza asta oamenii ma vad altfel, din cauza zvonurilor care se spun despre noi:satanisti si mai stiu eu ce.Si zic asta fara sa ajunga macar sa ne cunoasca.Inca un lucru enervant e ca te confunda automat cu persoanele emo,desi nu ne asemanam. Oamenii cred ca daca ascultam un gen de muzica extrem suntem rautaciosi si alea alea,dar multi care m-au cunoscut au vazut adevarul,eu sunt sufletista, ajut oamenii pentru ca imi place, fara sa vreau ceva in schimb, sunt prietenoasa, respect oamenii care ma respecta...Nu poti caracteriza un om dupa genul de muzica pe care il asculta...si de asta se iau de mine pe strada, striga dupa mine cateodata dar m-am obisnuit happy vara trecuta un smecher a vrut sa arunce cu pietre dupa mine (tot un tigan) dar nu i-a reusit faza happy cum spuneam, fi tu insati, nu baga in seama comentariile rautacioase ale oamenilor, majoritatea sunt doar invidiosi pe tinewinking

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă bagi de seama tot ce spune lumea pe stradă despre tine, meriți să plângi.

Ori te întorci la ea și-i muți dantura la spate, ori o ignori, ori te resemnezi că ai față eșuată estetic și-ți plângi în pumn.
Băietii sunt amabili cu tine pentru că vor să ți-o tragă. Și noaptea când ai perna pe față nu prea mai contează că ești boccie.

| darrio2007 a răspuns:

Nu pleca urechea la tot ce auzi.Au zis special sa auzi tu.Altfel vorbeau pe limba lor.Si ma indoiesc ca le cunosti limba.Scuze cacofonia.

| Musique a răspuns:

Se numește invidie.
N-ai de ce să plângi! Nu ele te spală sau te îmbracă. Probabil nu le vei mai vedea vreodată și tu pui la suflet ca... prostuța? Nu mai pune!
O zi frumoasă!

| MenInShadow a răspuns (pentru Alleexxandra):

Daca vorbesc, nu inseamna ca ai dreptate.
AI SIDA!
Si eu am zis asta, inseamna ca asa este?
Nu, oamenii critica din prostie. Stai tu linistita, ca stiu sa recunosc o persoana frumoasa cand o vad, sau cand vorbesc cu ea.
Si cu tine am vorbit, 2 dialoguri mi-au ajuns ca sa-mi dau seama ca esti frumoasa. Nu mai pune la suflet ce spun toti prostii, nu ai de ce, ei intotdeauna v-or fi mai urati ca tine.

| IasminaMaria a răspuns:

Nu baga tigancile in seama...invata limba romana si nu stiu cum laughingbaietii te baga in seama pentru ca o calitate anume

| Alleexxandra a răspuns (pentru IasminaMaria):

Daca mi ar zice toata lumea da.ok inteleg..sunt urata.dar cand vezi asa niste tiganci murdare si cu tupeu

| Alleexxandra a răspuns (pentru MenInShadow):

Multumesc.:*

| Alleexxandra a răspuns (pentru Musique):

Mersisad la fel si tie :*

| Alleexxandra a răspuns (pentru Musique):

Mersi