Lasă sa decurgă totul natural. Întâi trebuie sa te acomodezi. Fa doar ce simți, dar nu te împrieteni cu prietenele ei? fii prieten mai mult cu ea, altfel dai alta impresie, ca ești gagicar. Dacă ești o fire romantica ai ocazia sa ii lași biletele in banca in fiecare zi sau când simti, sa ii lași flori, ciocolata și tot ce simți tu sa ii oferi. Apoi pe parcurs, dacă și ei ii place de tine, va veni totul natural. Vei sti când sa o intrebi dacă vrea sa fie iubita ta sau vei sti cand e timpul sa o saruti.
Eu zic sa nu iti faci prietena dintre colegele de clasa, daca va certati si va despartiti o sa trebuiasca sa va vedeti in fiecare zi si o sa fie neplacut.
1. Invatand pe rupte, ca sa iei note mari, impresionand fetele si baietii si evident atragand fetele.
2. Ar trebii sa te asezi cu baietii in banca cu beiti sau cum va aseaza dirigintele
3. Ar trebuii sa te imprietenesti cu cine doresti dar in nici un caz cu prirtenele ei, ca-i dovedesti ca pe ea nu oplaci, ci pe altele
4. Numai dupa ce-ti accepta prietenia va puteti cunoaste mai bine
5 O intrebi daca te place si daca vrea sa fiti prieteni
6. Cu mult respect, politicos si sincer
7. Iubitele se manaca dupa 17-18 ani, la 14-15 anisori cat ai aucm nu intrebi pe nimeni daca vrei sa-ti fie iubita, ca nu vor accecpta dar poti sa o intrebi daca vrea sa-ti fie amica, prietena, ca doar atat este posibil la anisorii astia.
Unde am spus ca vreau relatii intime? Vreau doar o iubita. Am avut colegi care aveau relatie la 13-14 ani, deci nu mai zi de mine ok?
1. Vezi că "să devii" se scrie cu doi "i" nu cu unul
2. Nu am intenția de a întreține relații sexuale (am scris și mai sus, dar ce să faci dacă nu ai învățat să citești)
3. Și dacă aș avea intenția, crede-mă că știu ce este aceea protecție
4. Vreau doar o relație și nimic mai mult
Piciu_Mihaela_ întreabă: