anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! În anul școlar următor (2023-2024) voi fi, pentru prima data, la liceu. Asta înseamnă că voi avea colegi noi, deci voi putea face prietenii noi. Cum voi fi la liceu, mă gândesc să incerc să îmi fac o relație, doar că nu știu cum. Am multe întrebări despre acest subiect, dar voi preciza doar câteva:
1. Cum fac ca fata de care îmi va plăcea (sper să fie fete frumoase și inteligente la mine în clasă ca să îmi poată plăcea de una) să mă observe și să vrea să vorbească cu mine/să ne cunoaștem mai bine?
2. Ar trebui să stau în bancă cu ea la ore?
3. Ar trebui să mă împrietenesc cu prietenele ei?
4. Cum să fac să ajungem să ne cunoaștem mai bine?
5. Cum îmi dau seama că mă va plăcea?
6. Cum știu că fac lucrurile potrivite în prietenia noastră, astfel încât prietenia să se transforme în relație?
7. Dacă îmi dau seama că mă va plăcea, cum să o întreb dacă vrea să fie iubita mea? (dacă trebuie să întreb, nu știu cum se procedeaza)

Știu că sunt multe întrebari și că e mult de citit, dar vă rog să răspundeți cu seriozitate, deoarece am zero experiență în domeniul relațiilor.

Multumesc că ați citit până aici și că ați răspuns!

Răspuns Câştigător
| Mihhhhhhhh a răspuns:

Lasă sa decurgă totul natural. Întâi trebuie sa te acomodezi. Fa doar ce simți, dar nu te împrieteni cu prietenele ei? fii prieten mai mult cu ea, altfel dai alta impresie, ca ești gagicar. Dacă ești o fire romantica ai ocazia sa ii lași biletele in banca in fiecare zi sau când simti, sa ii lași flori, ciocolata și tot ce simți tu sa ii oferi. Apoi pe parcurs, dacă și ei ii place de tine, va veni totul natural. Vei sti când sa o intrebi dacă vrea sa fie iubita ta sau vei sti cand e timpul sa o saruti.

9 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci prietena dintre colegele de clasa, daca va certati si va despartiti o sa trebuiasca sa va vedeti in fiecare zi si o sa fie neplacut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Eireann):

Daca nu dintre colegele de clasa, atunci de unde?

| MrNuggets a răspuns:

Esti chiar asa disperat?

| Violleta2022 a răspuns:

1. Invatand pe rupte, ca sa iei note mari, impresionand fetele si baietii si evident atragand fetele.
2. Ar trebii sa te asezi cu baietii in banca cu beiti sau cum va aseaza dirigintele
3. Ar trebuii sa te imprietenesti cu cine doresti dar in nici un caz cu prirtenele ei, ca-i dovedesti ca pe ea nu oplaci, ci pe altele
4. Numai dupa ce-ti accepta prietenia va puteti cunoaste mai bine
5 O intrebi daca te place si daca vrea sa fiti prieteni
6. Cu mult respect, politicos si sincer
7. Iubitele se manaca dupa 17-18 ani, la 14-15 anisori cat ai aucm nu intrebi pe nimeni daca vrei sa-ti fie iubita, ca nu vor accecpta dar poti sa o intrebi daca vrea sa-ti fie amica, prietena, ca doar atat este posibil la anisorii astia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MrNuggets):

De unde pana unde ai dedus ca sunt disperat?

| MrNuggets a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar un disperat dupa sex vrea relatie la 15 anisori

anonim_4396

Unde am spus ca vreau relatii intime? Vreau doar o iubita. Am avut colegi care aveau relatie la 13-14 ani, deci nu mai zi de mine ok?

| MrNuggets a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa devi tatic la 15 anisori? Success

anonim_4396

1. Vezi că "să devii" se scrie cu doi "i" nu cu unul
2. Nu am intenția de a întreține relații sexuale (am scris și mai sus, dar ce să faci dacă nu ai învățat să citești)
3. Și dacă aș avea intenția, crede-mă că știu ce este aceea protecție
4. Vreau doar o relație și nimic mai mult