Ciudat.Ce e sigur,e ca s-a intamplat ceva, ori cand erai cu el in excursie, ori dupa.
Cel mai bun sfat, e sa il intrebi direct ce e cu el, de ce e asa distant.Banuiesc ca el s-a distantat de tine prima data,apoi ai inceput sa vorbesti si tu putin distant, nu?
Daca ati facut-o simutan, v-ati spus indirect unul altuia ca "visul frumos s-a terminat" aka "ma cam plictisesti".
E tot ce spune, cu ce mi-ai zis tu.
Intreaba-l, ii arati ca iti pasa, o sa aprecieze.
A fost doar o aventura pasagera din partea lui si acum ii place de altcineva sau poate nu ai fost capabila sa-i trezesti mai mult de atat interesul.
In excursie mereu eram impreuna. Si dupa ce am venit din excursie eram apropiati. In urma cu o saptamana am vorbit cu el pe facebook, la fel de apropiati eram. Cam de o saptamana am inceput sa ne racim si sa nu mai vorbim. Ieri m-am intalnit cu el pe hol, s-a uitat in ochii mei si nu mi-a zis nimic, nici macar nu m-a salutat...
Ok,dar,care dintre voi doi a inceput sa se distanteze prima data? Si in ce clasa esti?
De aproximativ 5 zile nu am mai vorbit, nu ne-am salutat. Eram foarte buni prieteni. Ne intelegeam foarte bine. Si el a inceput sa se distanteze.