| oOAndreea23Oo a întrebat:

In clasa a 6 a, prin semestrul 2, a inceput sa imi placa de un baiat. Nu vorbeam deloc cu el, nici macar nu ne salutam. Intr-o zi, cand era de serviciu pe scoala, el avea ora de sport. M-am alaturat si eu orei, si am facut activitati alaturi de el. De atunci, am inceput sa ne apropiem. Mereu ma tachina, ma facea sa rad, glumea cu mine, ma facea sa ma simt bine langa el. Am inceput sa vorbim pe Facebook. Colegele lui ne faceau "porumbei"
Intr-o zi, o profesoara ne-a spus ca se va organiza o excursie. Cand am auzit ca va veni si el, m-am bucurat, asa cum s-a bucurat si el cand a aflat ca vin si eu.
In drum spre excursie, am stat cu el impreuna pe scaun, am facut poze impreuna, ne-am distrat, am ras, am glumit. In excursie, eram amandoi peste tot, doar noi doi. Eram foarte apropiati...
Dupa ce am venit din excursie, am inceput sa ne racim... Nu am mai vorbit atat de mult cum o faceam inainte, in ultima vreme nici nu ne mai salutam... Se uita la mine, dar nu imi zice nimic. Ne intelegeam foarte bine.
Ce s-a intamplat de ne-am racit asa de tare?
Ce pot face ca sa fim ca inainte?
Dau funda! Ajutati-ma, va rog!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudat.Ce e sigur,e ca s-a intamplat ceva, ori cand erai cu el in excursie, ori dupa.
Cel mai bun sfat, e sa il intrebi direct ce e cu el, de ce e asa distant.Banuiesc ca el s-a distantat de tine prima data,apoi ai inceput sa vorbesti si tu putin distant, nu?
Daca ati facut-o simutan, v-ati spus indirect unul altuia ca "visul frumos s-a terminat" aka "ma cam plictisesti".
E tot ce spune, cu ce mi-ai zis tu.
Intreaba-l, ii arati ca iti pasa, o sa aprecieze.

4 răspunsuri:
| oOAndreea23Oo explică:

In excursie mereu eram impreuna. Si dupa ce am venit din excursie eram apropiati. In urma cu o saptamana am vorbit cu el pe facebook, la fel de apropiati eram. Cam de o saptamana am inceput sa ne racim si sa nu mai vorbim. Ieri m-am intalnit cu el pe hol, s-a uitat in ochii mei si nu mi-a zis nimic, nici macar nu m-a salutat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru oOAndreea23Oo):

Ok,dar,care dintre voi doi a inceput sa se distanteze prima data? Si in ce clasa esti?

| WaterDrop a răspuns:

A fost doar o aventura pasagera din partea lui si acum ii place de altcineva sau poate nu ai fost capabila sa-i trezesti mai mult de atat interesul.

| oOAndreea23Oo explică:

De aproximativ 5 zile nu am mai vorbit, nu ne-am salutat. Eram foarte buni prieteni. Ne intelegeam foarte bine. Si el a inceput sa se distanteze.