Media trebuie sa fie cu cel putin un punct mai mare ca sa fie modificata! dar poate fi si cu 2 pcte si poti lua 9.
In acelasi timp daca aia la corectura obtin cu 0. 5pct mai putin o sa-ti treaca nota mai mica.
Bună,
şi eu am depus contestaţie la română. Modul de corectare a fost groaznic. Peste tot note mici.
Poate să scadă, dar foarte rar scade. Doar dacă scade cu 0, 50 se modifică nota, ceea ce nu cred.
Baftă! (:
Merci mult, la fel si tie! Modul de corectare chiar a fost oribil.
Un profesor scădea un punct pentru fiecare virgulă ratată. Până la urmă, ideea examenului e să vezi că elevul a învăţat ceva în 8 ani de şcoală şi ca se va descurca în viaţă, nu?
Asta ar fi scopul, dar cine stie poate ei il interpreteaza altfel. Oricum si-au batut joc de noi
Da, la română a fost bătaie de joc la corectare. Mie mi-a dispărut un punct întreb, habar nu am de unde
Mie chiar mai mult de un punct sunt multi in situatia asta. din ce judet esti?
Iaşi. Tu? Sunt olimpici naţionali la română care au luat 9...
Calarasi.In toata tara e la fel bataie de jocc! Anul trecut a fost si examen usor, si media din 5-8 a contribuit cu 50% la media de admitere. Nu e corect...
Da, deci ce logică: când examenul e 50% dăm uşor, când e 75% dăm şi greu, îi punem şi pe profesori să pună note rele
Ieri, când am văzut nota, am zis că fac contestaţie. M-am dus acasă după buletin. Tot drumul i-am spurcat pe profesori ) i-am blestemat de i-am rupt, le-am luat tot neamul la rând ))
Daca aflu cine'i ala care mi-a corectat lucrarea ii dau foc!)
Nu, merită o moarte mult mai dureroasă )
Îi dăm subiectele de la EN, şi îl punem sa le rezolve. Îi zicem că viaţa lui depinde de asta APoi, indiferent cm le rezolvă, îi punem 4 Şi începem tortura
)) M-am gândit deja la tortura asta Nu m-am mulţumit doar să îi înjur, le-am pregătit şi moartea ) poate nici la contestaţii nu iau nota corectă ca ravagii fac când merg la următoarea olimpiadă de română (acolo găseşti toţi profii din judeţ )
Hahahahahahaha) In ziua cu olimpiada o sa fie pe pro tv : Masacru la Olimpiada de romana in judetele Calarasi si Iasi
3 ) Ce bine sună mă mai uit şi la Dexter pentru inspiraţie
La mine da, de la 10. Mi-au mai crescut cu 70 de sutimi ))
Şi mie mi-a crescut, dar a rămas la fel nota M-a sunat directoarea
Da pe bune acum...mesajul "corect" cica era ca ala se temea de moarte. Unde dai si unde crapa. Ala era bucuros ca vine anul nou si astia zis ca se temea de moarte...Doamnee )
Serios? Ala se temea de moarte? ))) Bai, pe bune? Unde scrie asta? ))))))))) Cum **** se teme de moarte daca el vorbeste de Anu' Nou? x_X Doamnnneeeee, ce oameni prosti. Eu am zis ca reprezinta o rugaminte si in acelasi timp un omagiu adresat Anului Nou
Am zis. Merita ucisi cu sange rece. Cum naiba ii era frica aluia de moarte daca el zicea ca vrea sa aiba noroc in anul care vine etc. Omul se bucura ca vine Anul Nou. Dar noo, hai sa ne batem joc de copii ia si sa zicem ca ii era frica de moarte. Asta e faza cu simbolismul, e foarte interlretabil. Nu mai zic ca simbolismul se face in a11a, deci nu stiu ce cauta o astfel de poezie la a8a.