| MicuPrint a întrebat:

Buna! Incep liceul saptamna viitoare, fiind internata la camin deja (traiesc la 50 kilometri distanta de liceu, transportul public ar fi futil) si ma intreb care sunt esentialele de care am nevoie. Mesele vin odata cu costul deci nu ma ingrijorez de mancare (sper sa fie ok dar ma rog, nu pot sa am pretentii)
Ma intreb daca voi reusi sa ma implementez in comunitatea de acolo, luand in considerare faptul ca nu sunt super sociabila. Sper ca la camin sa fiu pe termeni buni cu colegii mei de camera lol
Va multumesc mult. Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Concurs2025 a răspuns:

Daca ai deschis aici subiectul cu siguranta esti o fata sociabila si o sa te integrezi. Acum depinde intr-o oarecare masura si de colegele tale, daca au un vibe bun. Dar, important este sa stai departe de probleme si sa nu faci lucruri urate de dragul prieteniei. Lucrurile de care ai nevoie: periuta, pasta de dinti, unghera, tampoane, bete de urechi, foarfeca, pieptan, parfumel, sapun, pijama, papuci, casti, rechizite, lacat, rucsac cu fermoar dublu. Nu-ti lua lucruri pe care le consideri scumpe, pentru ca se fura. Succes!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Lucrurile de igiena, haine și tot ce ai nevoie la școală.

| MicuPrint explică (pentru Concurs2025):

Multumesc mult pentru raspuns! Am o oarecare anxietate in legatura cu colegele pe care le voi avea dar sper si eu sa fie respect comun intre noi toate.