anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea mea e putin mai complicata.Eu si cu prietena mea cea mai buna suntem cele mai populare din clasa(chiar daca o sa ziceti ca nu are importanta) j tokmai de-asta toti baietii din clasa se dau la noi.De 1 iunie am fost la plimbare cu dirigu' prin padure(toti copii din clasa). Acolo nu m-am simtzit bine deloc. Cea mai buna prietena a mea si o alta prietena foarte buna m-au lasat balta pentru. cel mai popular baiat din clasa si prietenul lui si s-au dus prin padure. Apoi eu am stat cu alti colegi si colege, totusi m-a durut.Eu am intrebat-o de mia multe ori daca il place(pentru. ca sta tot timpul dupa el, ii da teme, il lasa sa faca ce vrea cu ea(adica sa o mujte de gat etc.)), dar de fiecare data mi-a zis ca nu e adevarat, ca nu-l place, dar asta zic toti colegii.In sfarshit cand ne intorceam acasa, ea a stat doar cu cealalta prietena a noastra si cu el.deci m-a lasat iar singura. A doua zi la scoala ea vb ceva cu prietena aia a noastra si yop am mers acolo si am zis:"Hei fetele, ce faceti?" j ele:"Ii zic un secret lui B.(B este numele ei)". j yop zic:"Zi-mi si mei"... j ea a zis zica"Ii zic doar celei mai bune prietene ale mele."...Va dati si voi seama km m-am simtzit.Ideea e ca yop cred ca baiatul ala i-a zis sa numai vb cu me pentru. ca el acum vreo luna mi-a zis ca ma place si sa ma comb cu el. S-a asezat in genunchi in fata mea si mi-a zis ca el chiar ma place. Yop am zis nop pentru. ca el are o reputatzie d cuceritor si golanash. I-am povestit asta si prietenei mele.Astazi(3 iunie) nu am mers l scoala ca o profa ne-a invoit pe noi 3(eu, prietena mea cea mai buna si B.) pentru. ca avem o piesa de teatru dupa-amiaza.Azi dim. ne-am impakat si mia povestit secretul:ca, cand am mers in padure si ei au placut, el si cu prietena mea cea mai buna au luat-o in fata, mai departe d B. j celalalt baiat. j acolo era un fel d plaja unde au ajuns ei si cica a pupato pe buze(pe mine m-a sarutat dar mai demult, cand mergeam la magazin si i-am povestit si prietenei mele cele mai bune), j i-a zis ca el chiar o place si i-a dat si un trandafir si a intrebat-o daca se comb cu el, asezat in genunchi(ca la me).
Iar yop nu prea o cred, dar chiar daca ar fi asa el iari, cand yop cu "my BFF" eram cerate mi-a zis ca ink ma place si ca ea nu e genul lui si sa ma comb cu el in excursia care o sa urmeze, iar yop i-am zis ca nop.Deci asta i-am povestit ei, azi l telefon. Iar cica a zis ca se mai gandeste daca swe comb cu el, dar yop sunt sigura ca iji bate joc d ea.
Aq intrebarea este c sa fac sa ii deschid ochii? Nu vreau sa o faca sa sufere(mai ales ca el inca sta dupa me); am incerkt sa ii explic, dar nu intelege; scuze ca am scris un roman aici dar nu mai jtiam c sa fachappy; mz:*

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu fata cu, care el vrea sa se combine si sa ii deschizi ochii, mai exact sa ii spui ca el o va lasa balta daca se combina cu ea si atunci in cazul in care o avertiziezi ea va alege daca sa fie cu el sau nu. Iar daca el o sa te mai intrebe daca vrei sa fi cu el ar fi mai bine sa il refuzi. Daca o sa vada ca majoritatea feteleor nu vor sa fie cu el nu va mai fi asa de golanas, iti zic eu.
Bafta kiss, ai grija cu scrisul, dar am inteles in orice caz.

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu va mai bateti pentru baieti mai fetelor.Baieti este pe toate drumurileoh go on

| Elena1234456 a răspuns:

Pune mana pe un Abecedar si dupa mai vorbim.

| Silvia a răspuns:

rolling on the floor)rolling on the floor
Generaţia McDonalds, venim! laughing

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"Auzi-tzi...eu v-am cerut sfatul si am scris corect, daca venitzi sa va batetzi joc mai bine nu ma raspundeti si ink ceva; administratorul ar trebui sa ia masuri pentru. ajtia care isi bat joc d unii si de problema " - Asta e corect la tine răsfăţata lu' peşte prăjit?!
Zău dacă ai fi fiică-mea ce palme peste gura aia ai lua şi ce ţi-aş prind mâinile la uşă ca să înveţi să scrii corect!
Băi frate, generaţia McDonald's, generaţia McDonald's dar chiar să intri cu picioarele în limba română şi să-ţi mai şi permiţi să ne iei la rost în condiţiile în care cea care pute de fiţe eşti chiar tu, aici de faţă?!
Administratorii ar trebui să ia măsuri pentru că-ţi spunem ţie mucoasă de 13 ani maxim că ar cam trebui să te preocupi de şcoală şi să scrii corect româneşte? Sau ar trebui ca administratorii să ia măsuri pentru ca mucoase de 13 ani să nu-şi mai permită să-şi dea pe net cu părerea cu privirea la timpul meu şi cum percep eu durerea?!
Fii atentă că n-am făcut armata împreună şi ar fi mai bine, pentru binele tău, să-ţi revizuieşti atitudinea!
Dacă chiar e adevărat din nickname-ul tău că taică-tău te răsfaţă, apoi să nu se mire pe viitor ce-are să iasă din tine!
Pff... copchii răzgâiaţi care nu ştiu ce-nseamnă viaţa...

| User a răspuns:

Pot si yop sa ma dau la tine?batting eyelashes Sau nop?

| Eff a răspuns:

Sunt in soc straight face
doamnestraight face
hai sa pocim lB rOmAnA` si sa ne dam fite.
eu zic sa iti bagi mintile in cap si mai las-o cu populareala asta ca nu te duce niciunde

| ikram a răspuns:

Dupa ce m-am chinuit o gramada sa inteleg ce ai scris (te rog scrie si tu ca oamenii normali), iti spun sa o lasi in pace, daca vrea sa se intalneasca cu baitul asta las-o, nu te mai baga, pentru ca o sa creada ca esti invidioasa pe ea. De aceea nici nu ti-a zis de la inceput ce s-a intamplat. Ai incercat sa-i dai un sfat nu te-a ascultat limiteaza-te la atat.
Daca va fi cum zici tu, o sa afle pe pielea ei.

Si daca vrei sa fii in continuare prietena ei, ascult-o, daca iti cere un sfat dai-l, si nu imi incerca sa o convigi sa faca ceva cum vrei tu.

| hd04wbw a răspuns:

Problema ta le intrece pe toate.Serios e nasoala de tot.Si stii de ce? Ca eu nu am inteles de ce e atat de greu sa scrii corect, de ce la cei 13-14 ani ai tai stai pe site-uri de genul asta in loc sa fi la scoala sau la teatru unde ai treaba si nu am inteles intrebarea si problemele voastre de copii de clasa 5. Oare ma iubeste? Oare sa il sarut? Ce intrebari stupide sunt astea? Cum sa imi fac parul? Cum sa ma imbrac? Ca parca cineva stie cum sa iti faci tu parul sau cum sa te imbraci? Ar trebui ca administratori sa ia masuri.

| hd04wbw a răspuns:

Multumesc domnului kongeriket pentru ajutor si aparare.Si tu duduie "rAsFataTa Lu TatTy" pe langa faptul ca esti o mucioasa mica mai ai si tupeul ca tu stii sa scrii.Si a doua oara ai gresit cand ai scris.Mai mergeti la scoala si mai invatati.Nu am pretentia pentru ca inclusiv eu gresesc ( si imi cer scuze), dar incearca sa scrii cuvintele normal Romaneste.Sau cat de cat normal. Unde ai auzit tu in DEX ( dictionarul explicativ al limbii romane) cuvine ca: stiam, intelege, scuze, explic, acum, faca, etc.Si atentie astea sunt doar in ultima fraza.

| master_7023 a răspuns:

laughing) yop stiam acum etc laughing vb Silviei generatia McDonalds in fine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auzi-tzi...eu v-am cerut sfatul si am scris corect, daca venitzi sa va batetzi joc mai bine nu ma raspundeti si ink ceva; administratorul ar trebui sa ia masuri pentru. ajtia care isi bat joc d unii si de problema lor...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda... povestea e buna de scenariu de film laughing! foarte serios!
acu', fara glume, uite ce cred eu:
-nu cred ca trebuie sa "ii deschizi ochii"... o sa-si dea seama singura, daca este vreo greseala...
-baiatu', o avea el o reputatie proasta. dar poate o place pe prietena ta; adicaa, nu trebuie sa isi bata joc de toate fetele.
-daca isi bate joc si de ea, poti s-o crezi; daca s-a asezat in genunchi in fata ta, poate face acelasi lucru si cu ea
-nu mai stati pe langa oameni de-astia, nu merita sa va certati din cauza lor
-daca fata e o prietena adevarata, nu poate sa asculte pe oricine cand ii spune sa nu mai vorbeasca cu tine. poate avea vreun motiv
-daca toti colegii spun ca il place.nu trebuie sa fie obligatoriu adevarat (pana la urma esti cea mai buna prietena a ei si ar fi trebuit, intr-un final, sa recunoasca).
cam atat. pot sa-ti spun doar ca ai o viata destul de complicata happy

| ~♥~da'mi un motiv sa te iubesc~♥~ a răspuns:

Rasfatata lui tati laughing clar fite laughing