Daca esti constienta ca nu ai experienta si nu stii ce faci, de ce insisti? Nu te gandesti nicio secunda ca faci prostii?
Cine ar avea nevoie de o femeie ce se poarta ca o psihopata? Crezi ca asta-l face sa vina la tine? Te asigur ca sa fii urmarit de SRI nu e un afrodiziac.
Sa nu mai zic de "crize de gelozie". Ca ce chestie faci tu "crize de gelozie"? Si ce crezi ca o sa-ti aduca?
Absolut tot ce ai zis tu ca faci, va alunga orice barbat din lumea asta. Comportamentul tau e si antisocial, nu doar "antirelatie". Cu atat mai mult cu cat el e mai mare, e barbat in toata firea, tu nu esti femeie in toata firea, e ca si cum ar avea pe cap un copil sacaitor care nu mai tace si nu te lasa nici sa respiri.
Daca vrei sa arati ca tii la el, fa-o prin chestii tandre, nu disperate. Tu-i faci scandal ca sa vada ca tii la el? In ritmul asta iti zice "la revedere" in curand.
Daca la 19 ani ii faci scandal, cand aveti 30+ si copii, ce-i faci? Il bagi la nebuni direct.
Eu zic sa renunti complet la a stresa si a face crize de gelozie, ca nu-si au rostul. Nu ai incredere in el? Desparte-te, ca nu exista relatie fara incredere. Daca ai incredere, nu-i ma face scandal degeaba.
El e mai mare, cu siguranta judeca mai bine ca tine, nu mai face pe diva si ia-te tu dupa el, nu el dupa tine.
Repet, daca vrei sa-l ajuti, sa-i arati ca-l iubesti etc., nu asta e calea, pe care mergi tu. O disperata nu-ti poate fi draga, ca e respingatoare.
Nu te mai comporta ca o psihopata si poate o sa isi exprime si el sentimentele. De cele mai multe ori, cand nu ne exprimam o facem fiindca ne-am satura de gura voastra. Orice am spune, nu e bine. Asa ca nu mai spunem nimic. E atit de simplu...
Omul ține la tine, dar ești atât de toxică încât se pregătește să te scoată în șuturi afară din viața lui dacă nu-i arăți că îți pasă de el. Ori îți schimbi comportamentul ăsta bolnav, ori desparte-te tu de el pentru că nu ai cum să torturezi așa un om și să spui că îl iubești. Maturizează-te.
19 dar este prima relație nu am experiența, suntem de un an jumate împreuna
Probabil ca are nevoie de o perioada singur.Cred ca ar fi cel mai bine sa iei o pauza de o săptămână două și daca el te iubeste si mai vrea sa fie cu tine te va cauta.
Doar oferă-i spațiu și încearcă să-ți revizuiești comportamentul. Nu vei rezolva nimic dacă o să continui așa. Ai grijă să nu-l mai presezi atât. Mult noroc!
Nu știi când unei persoane i se face dor de alta? Când n-a mai văzut-o de mult, când n-a mai auzit nimic de la ea de zile/săptămâni/luni. Dă-i o pauză că l-ai exasperat cu pretențiile și istericalele și crizele de gelozie. Păstrează distanța câteva zile ca să aibă timp să i se facă dor. Și încearcă să-ți schimbi atitudinea, niciunui bărbat nu-i place să fie dus în lesă. Nu mai încerca să-i controlezi fiecare aspect al vieții, că nu-i proprietatea ta și nici n-ați devenit inseparabili de când v-ați cuplat. Și lucrează la încrederea în sine, gelozia e de fapt un semn că-ți lipsește. Faptul că te îndoieşti de partenerul tău se traduce prin faptul că te îndoieşti de tine însăţi. Sau, şi mai precis, de capacitatea ta de a te face plăcută, de a seduce, de a fi iubită pentru ceea ce eşti cu adevărat. Gelozia poate să pară iubire dar e de fapt sora ei vitregă, dacă nu încerci s-o temperezi, o să ai numai de pierdut.
Sincer ești nebună.
Cum să îi faci o criză de gelozie din cauză că a adăugat o fată pe Instagram?
Asta nu e iubire, e obsesie.
Gelozia e o boală.
Dacă vrei să ai o relație normală renunță în a-ți hărțui partenerul pe rețelele de socializare și nu te mai purta ca o nebună.
Într-o relație trebuie să existe încredere și comunicare. Totul are o limită.
Mama da esti enervanta rau, nici nu ma mir de ce nu mai are chef de tine, ce nu inteleg de ce e copil el si nu lasa naiba o nebuna ca tine, sta sa-si complice viata )
misauratcuviata întreabă: