| Molusca a întrebat:

Bună!
La ce vârstă este normal să îți vina menstruația?
Tuturor colegelor de clasa, le-a venit menstruația, dar mie nu.
Nu știu, mă simt mai..."specială"
Câți ani aveți? V-a venit menstruația, până acum? Daca v-a venit menstruația, de cât timp?
Va durut? Pe o scara de la 1 la 10, cât de tare v-a durut?
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Mi-a venit la 12 în cel mai prost moment posibil. E normal să-ți vină mai târziu. La dureri depinde de persoană, inițial nu aveam, după ceva timp, da.
Le-a *

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal între 9 și 16 ani.
Cred că asta cu durerea depinde de la fată la fată...

| Meme10Meme a răspuns:

O sa banez categoria Adolescenti, multumesc. Nu suport sa mai vad astfel de intrebari si vreau sa scap de ele.

| Ofiintă a răspuns:

Vârsta variază de la femeie la femeie. Prin urmare, nu îti face probleme. Va veni la momentul potrivit.
Din câte țin minte, aveam 13 ani jumătate. Nu aveam dureri la vremea respectivă. Durerile au apărut în timp.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Meme10Meme):

NU trebuie sa reactionezi asa!
In prea putine familii se discuta despre asa.
desi eu imi amintesc perfect momentul si locul in care am discutat cu mama despre asta.Si au trecut vreo 37 de ani.
PS. asememea intrebari pot aparea si la D&S.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12 ani mi-a venit pentru prima dată menstruația.
Eram în clasa a V-a.
Mi-a venit într-o primăvară.
Nu m-a durut deloc.

| Fatamuntilor a răspuns:

Undeva pe la 12 ani mi-a venit.Acuma am varsta la care mi se sfarseste.
Am avut si durereri, destul de intense uneori destul de intense la scara 9 spre 10. Dar trece cu analgezice.
E timpulsa discuti cu mama ta, cea in mai masura sa iti dea sfaturi pentru ca sunt multe de stiut!

| Meme10Meme a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu,eu vreau sa zic ca nu mai vreau sa-mi apara mie intrebari in legatura cu acest lucru. Pe mine nu ma intereseaza deloc cine are menstruatie sau cine nu are. Eu am venit pe site-ul asta sa vad conversatii despre evenimente istorice, politice, etc.Mai pe scurt, sa vad ce parere au oamenii despre lucrurile care-mi trezesc interesul. Desi am banat acea categorie[D&S] tot imi arata intrebari de la aceasta categorie. Eu nu am zis sa nu se discute despre asta, dar nuvreau sa mi se bage pe gat. Chiar nu am nevoie de sa vad conversatii de genul, deja stiu despre reproducere, sex, etc.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Meme10Meme):

In general acest site a fost creat pentru a rezolva nedumirile adolescentilor pe care nu indaznesc /nu le pot discuta cu parintii.Este format in marea majolitate din acestea
Daca tu stii despre reproduceri, sex, altii nu o stiu.Si vor sa afle!

| Meme10Meme a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da dar as vrea sa nu-mi mai recomande site-ul intrebarile lor dar nu merge. Recunosc, am aflat de acest site prin 2016 de la un youtuber care prezenta intrebari cretine de pe acest site[majoritatea cu sex] si am fost curios si asa am inceput sa ma uit pe acest site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Meme10Meme):

Omule, dacă nu vrei să te uiți la întrebare nu o accesa. De ce te bagi în seamă aiurea?

| RebekaRebi a răspuns:

Mie mi-a venit la 15 ani, depinde de fată unele sunt mai dezvoltate altele nu sunt așa de dezvoltate, spre exemplu bunicii mele i-a venit la 18 ani deci nu-ți face griji de astea. Și de durut nu doare nimic poate (depinde de fată) să te doară tare burta sau puțin, burta te doare te obicei dacă ai ovulație mare și asta provoacă durere! Cpl