Hello!
Am fost in aceeasi...ma rog, aproape aceeasi situatie ca tine.
Trei fete ma faceau in toate felurile, dar diferenta e ca ele vorbeau TARE ca sa le auda si ceilalti si, nu mi se dadeau drept prietene.
Oricum...
Eu nu le-am mai bagat in seama pentru ca credeam ca o sa ma lase in pace, dar nu au facut-o. Timp de un an ( ca si tine ) m-au enervat de am crezut ca o sa innebunesc! Asa ca am trecut la atac! Cand am trecut pe langa ele si gasca lor piti, au inceput sa se lege ca de obicei de mine. Eu nu m-am apucat sa le injur cum ar face altele, ci, am inceput sa ma leg de toate defectele lor si sa le dau niste replici de nu au mai avut ce sa zica! Tot grupul lor si alti elevi din jur au inceput sa rada de ele si de atunci nu mi-au mai vorbit!
Tu ai putea sa faci ce zic ceilalti utilizatori, ca oricum e ok, sau ai putea sa spui lucrurilor pe nume, si sa le zici ca sti despre toate barfele lor. Gandeste-te si tu la niste replici si fa ca mine daca vrei, pentru ca la mine a mers! Ti-am mai spus. Cauta pe net daca vrei sa te inspiri, si nu uita ca daca le injuri iti vor raspunde si ele. MAI MULT: Le vei da satisfactie. Sper ca te-am ajutat! FUNDITA?
Ar trebuii sa le rasplatesti cu aceiasi moneda sau le pui intr-o situatie penibila.
Asta stiu si eu, dar imi trebuie niste idei de situatie penibila
Bun, ignorale, si fi atenta la ele, odata o sa zica ceva penibil sau o sa faca ceva, eu una cand o colega facea ceva penibil o filmam cu telefonul si o aveam la mana, daca ma deranja cu ceva i reminteam cu filmuletu, si eu una nu am mai avut probleme, sper ca te-am ajutat