Hey draga mea,
Eu am primit cartea azi. Si saitul se numeste www.eucitesc.ro. Asa legat se scrie
Buna, si la noi in scoala a venit cu acest club de lectura si mi-am cumparat si eu aceeasi carte.Nu stiu adresa saitului dar o s-o primesti odata cu cartea, pentru a sti despre ce se vorbeste pe acel sait trebuie sa citesti cartea
Ne-a spus site-ul dar l-am uitat
Multumesc, alaltaieri am primit-o si eu cu carnetul de cititor, acolo scria, oricum mersi, funda :*!
Hey draga mea,
Eu am primit cartea azi. Si saitul se numeste www.eucitesc.ro. Asa legat se scrie
Sa intri luni si sa vezi ca o sa mearga, pentru ca acum a aparut timpu, adica peste cat timp putem sa intram pe site-u ala
Site`ul se numeste www.eucitesc.ro! Scrie si pe carnetul de cititor... Dar am o problema...nu merge site-ul! Mi se intampla numai mie?
Eu stiu ca este www.eucitesc.ro si intri pe pagina: "Clubul de Lectura". Dar ei spun ca se deschide din 30. aprilie. 2012, si noi suntem astazi in 3.mai.2012. Sper sa iti fie de ajutor!
Si la noi la scoala s-a intamplat acelasi lucru, dar trebuiesa ne gasim fiecare scoala un nume pentru club asa scrie in carnet-ul de cititor
apropo care era adresa ta de yahoo poate mai vb despre carti!
Buna! Am cuparat si eu niste carti si am primit un carnet de cititor. Imi puteti spune va rog, care este codul cititorului sau cum pot sa-l obtin, pentru a ma inscrie pe site?
anonim_4396 întreabă: