| Trnadafirroz a întrebat:

Buna la toti...Cum la voi cu Anul Nou? Veti petrece sau nu? Oricum va doresc la toti un An Nou fericit, plin de surprize placute, bucurii, fericire, sanatate si toate visele sa devina realitate! La multi Ani 2013!

18 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Un An Nou fericit, NuMaiConteazaDeja!

| Juleuuss a răspuns:

Mulțmesc pentru urare! Deocamdată, mă plictisesc, dar să vedem pe parcursul nopții. Paa!

| Trnadafirroz explică (pentru Pricked):

Mercii!

| Trnadafirroz explică (pentru Pricked):

Mercii

Răspuns utilizator avertizat
| Trnadafirroz explică (pentru Juleuuss):

Pentru putin.....Multumesc mult!

| Trnadafirroz explică (pentru Kiindox):

Multumesc frumos....Petrecere placuta!

| unknownn a răspuns:

Urasc revelionul pentru ca:
1.Telefoanele functioneaza prost si degeaba:
Nu poti sa vorbesti ceva care chiar merita sa vorbesti la telefon pentru ca toti meltenii ocupa linia sunandu-l pe cumatru ca sa-l intrebe daca se simte bine.
Iar daca printr-un miracol merge sa suni,tot nu poti,pentru ca o ruda de gradul paispe,cu care n-ai vorbit nimic tot anul pentru ca nu aveti nimic in comun te suna sa te intrebe daca te simti bine,ce mai face mama ta si sa-ti spuna ca ar trebui sa va vedeti mai des.
Si sa nu zic de SMS_uri. Cu cat cunosti mai putin un om din lista ta de contacte,cu atat e mai posibil sa primesti un mesaj standard de bine. Stiu omule, imi doresti binele, si eu tie dar nu te sun sa-ti spun asta. Pentru ca se subintelege. Si daca nu se subintelege, inseamna ca nu ne cunoastem asa de bine, asa ca realmente ma doare la Vasile daca ti-e bine sau nu, deci ti-as trimite mesaj ca sa te mint, exact cum faci tu in momentul asta. Ca da bine si pari o persoana armonios dezvoltata cand urezi lucruri frumoase la semicunoscuti.
2.Te distrezi la o data prestabilita.
31 decembrie e ziua in care toata lumea trebuie sa se distreze, nu conteaza ca ai diaree, ca ai racit, sau ca pur si simplu nu vrei sa iesi din casa... pe 31 decembrie trebuie sa te distrezi! Ca asa a hotarat societatea. Azi e ziua in care te bucuri de viata.
Oamenii normali se distreaza cand au ei chef, nu la o data prestabilita.
3. Sentimentul ca e un nou inceput
Imi pare rau dar nu e asa! Daca vrei sa evoluezi ca persoana, foarte bine. Fa-o! Dar nu e nici-un eveniment magic care sterge trecutul si te orienteaza spre viitor. Greselile tale merg cu tine toata viata. Anul incepe si se termina in fiecare zi. Pentru ca Pamanul se invarte in jurul Soarelui iar cercul nu are nici inceput, nici sfarsit. Nu face Universul liniute de 365 de zile dupa care apasa pe butonul de reset.

| Xtadelo a răspuns (pentru unknownn):

rolling on the floor

| Carmen100 a răspuns:

Sall
Stai linistita, si eu stau acasa in fiecare an. Anu' asta trebuia sa merg la munte da' n.a fost sa fie...Si o sa fie ca toti anii :
-pana la ora 00 imi fac baie, ma imbrac, ma aranjej bla bla bla...
-la ora 00 ies afara si ma uit la artificii (zici ca o fi ceva interesant, adica cu fiecare a care trece sunt si mai putine)
- dupa ora 00 dau pe gat 10 pahare de sampanie de copii si inca 5 de adultzi
- apoi ma duc la mamaie in camera cu paharul in mana si ma prefac ca sunt beata(si mamaie ma crede )
- incerc sa ma tin treaza cu 1 pachet de ciocolata
- apoi sfarsesc pe la 3 dimineata rupta de somn si de plictiseala gandindu.ma cum ar fi fost DACA AM FI FACUT SI NOI PETRECERE CA TOTZI OAMENII!
Asa ca, daca te consoleaza cu ceva, eu nu numai ca stau acasa, dar ma si plictisesc de moarte
La multi ani!

| Trnadafirroz explică (pentru Carmen100):

Mercii mult, sit tie Un Revelion Fericit si Sarbatori Fericite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mulțumim la fel, dar ultimele revelioane au fost foarte plictisitoare din păcate...

| ChalkOutline a răspuns:

Voi... face tot ce fac intr-o seara de luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa la cea mai buna prietena cu tot arsenalul laughing

| Patrăţel a răspuns (pentru unknownn):

rolling on the floor)))))))))))))))))))
Esti genial, sincer.

| Trnadafirroz explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult,,,,, la fel si la mine... ultimele revelioane foarte plictisitoare, cred ca mai plictisitor nimic nu mai poate fi decit un revelion

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Trnadafirroz):

Păi bănuiesc că nu ești Forever Alone ca mine și poți să faci o întâlnire cu mai mulți prieteni, să faceți ceva interesant, nu?

| Trnadafirroz explică (pentru anonim_4396):

Eii

Întrebări similare