| Cocolino24 a întrebat:

Buna lumee! Care este problema mea? Parintii angry.

Ok, deci, stiu ca sunt micuta, am 13 ani, dar vreau sa ies afara cu prietenele mele si mama mea pur si simplu explodeaza, orice dar sa nu ies afara. De ce nu am lasa si pe mine?

Sa va dau un mic exemplu :

Acum o saptamana cele mai bune prietene ale mele s-au dus intr-un parculet [ nu este foarte departe de mine ], s-au distrat, dar SURPRIZA! Mama nu m-a lasatpe mine. Ele sunt de varsta mea si pe ele le lasa parintii, de ce pe mine nu ma lasa? Ei spun ca au incredere in mine, dar ma critica mereu, ma jignesc si nicioadata nu ma asculta. crying

Mereu, seara plang. Simt ca ei nicic nu ma iubesc, mai ales mama mea. Mereu ma critica nu am auzit niciodata : "Sunt mandra de tine". Mereu fac ce vrea ea dar ea nu imi da putinalibertate.

Ce sa fac?

Ma gandesc ca daca va vedea parerile voastre, ma va intelege crying

6 răspunsuri:
| Electro622 a răspuns:

Sa nu zici ca sunt parintii groaznici, sunt niste parintii foarte grijulii tocmai ca te iubesc foarte mult si nu vor sa ti se intample ceva...tu nu vezi cate nenorociri se intmpla sa fim seriosi? si in plus esti fata ceea ce ii face sa aiba si mai multa grija de tine. daca erai baiat sigur te lasau sa iesi..acum ai intrebat despre prietenele tale poate pe parintii lor nu ii intereseaza ce fac ele...si iti mai dau un argument ca sa nu crezi ca ei sunt groaznici, ei ti-au dat viata si tot ei te-au crescut puteau foarte bine sa te lase pe strazi, incearca mai intai sa le vorbesti despre aceste fete si sa le cunoasca si pe ele si pe parintii lor asa vor avea o baza ca sunt de incredere si ca esti pe mainii bune, si sa stii ca varsta de 13 ani nu e de iesit pe afara de iubitii si de petrecerii mai ai de asteptat (am 13 ani happy )

| iZzZieee a răspuns:

În primul rînd trebuie să te gîndești că te iubesc și că îți vor binele. Nu trebuie să faci o tragedie din asta. Nu trebuie să plîngi și nici să te gîndești la prostii. Oricum, părinții tăi ar trebui să știe că vei începe a ieți la un moment dat și nu vor putea să împiedice acest lucru. Ar fi bine să te lase să ieși ca de acum să fii în curs cu ce se întîmplă pe afară. Dacă nu îți vor permite să ăeși de acum atunci cînd vei fi mai mare și vei ieși vei fi ca pe altă planetă și vei putea fi ușor amegită și înșelată. Sper că am fost de ajutorhappy.

| NuImiSpunNumele a răspuns:

Esti singura la parinti?!
Daca esti singura la parintii este si normala chestia, fiindca singura fata, 'Vai Doamne, sa nu o rapeasca baietii'.

| Cocolino24 explică (pentru Electro622):

Nu vreau sa ies cu iubiti domanee fereste laughing, dar ies asacu amici baieti.

| Electro622 a răspuns (pentru Cocolino24):

Eu doar iti spuneam...pentru ca in zilele de azi fetele de varsta ta de asta sunt interesate, si voiam sa iti dau un exemplu, nu ca ai vrea tu sa iesi cu iubiti. rolling on the floor

| Cocolino24 explică (pentru Electro622):

Ok laughing