Hey!
Este prietena ta cea mai buna... daca nici tu nu o cunosti atunci cine?
Daca ii plac anime-urile *asa cum iti plac si tie* atunci ii poti cumpara ceva care sa aiba o oarecare legatura cu ele.
*totusi, asta este complicat... este mai usor daca stai prin Bucuresti*
Colectioneaza ceva anume? Daca da atunci poti sa-i cumperi ceva care sa-i "completeze" colectia.
Face vreun sport? Iarasi... daca face atunci ii poti cumpara ceva care s-o ajute in practicarea acestui sport.
Este pasionata de lectura? Stii ca i-a placut mult un film gen Hunger Games? Ii poti cumpara cartea/cartile.
Eventual poti sa-i cumperi un anumit joc idk *va jucati impreuna*...
Sau poti sa-i iei o esarfa si altceva mai mic care sa-i placa. Poti sa iei ciocolata eventual daca nu este alergica... Am mai spus, tu iti cunosti mai bine prietena!
Cat despre parfum... nu stiu ce sa zic, poate sa nu suporte anumite mirosuri asa ca mai bine nu... Trebuie sa-i stii preferintele foarte bine daca iei asa ceva.
Eu nu as lua ursulet in locul tau. Adevarat, ursuletii sunt draguti si poate ca multe fete ii colectioneaza dar in cazul de fata nu prea merge...
Esti prietena ei cea mai buna, ursuletii in primesti de obicei de la oamenii care nu te cunosc *asta intrucat se considera ca nu ai cum sa nu-i placi*.
Fii atenta la comportamentul sau! S-ar putea sa-ti dea indicii cu privire la cadou.
Bafta!
Eu aș lua un parfum, o eșarfă (că e la modă). Și alt obiect ceva care știu că i-ar plăcea. Multe colecționează ursuleți de pluș și la vârste înainate. Dar aș merge pe un parfum, eșarfă, brățarăAltele colecționează nu știu ce.
Buna!
II poti oferi o carte pe care isi doreste sa o citeasca si nu o are in biblioteca, bilete la un concert sau o piesa de teatru la care isi doreste mult sa mearga, parfumul preferat, o esarfa/o bluza, un ceas de mana sau o bratara/o percehe de cercei.
La multi ani frumosi prietenei tale!
Seara faina!
malinne întreabă: