Nu uita!: baietii (de acest comportament) isi bat joc de fete spunindu-le cuvinte frumoase sau cucerindu-le. eu am in clasa mea asa baieti. ii cunosc foarte bine. mai intii acestia incep a birfi intre ei de exemplu: aia va fi a mea, aia moare dupa mine, (se aseamana putin cu primul episod din pariu cu viata sezonul 1 cind Andrei pune pariu cu colegii ca Ioana va fi a lui), etc...mda asa sunt baietii... si apoi, unii te vreau pe o noapte.
sfatul meu: nu te lasa indulcita de gesturile lui. o persoana nu se schimba in 2 zile. mai degraba vrea sa-si bata joc de tine... mai bine fa-te inaccesibila si nu-i raspunde la gesturi. incearca aceasta tactica citeva zile si o sa vezi ca dupa ce nu-i vei atrage atentia, acesta se va satura si va pleca ca sa-i cucereasca inima altei fete...(intr-un cuvint te va parasi ca pe un obiect)
nu fi ieftina, noi, fetele meritam mult mai mult. acesti baieti sunt fustangii si ca de obicei noi fetele luam totul foarte in serios, iar apoi suferim ca niste prostute...(
funda?!
Ai dat un răspuns bun, dar mai aștept si altele si apoi il hotărăsc pe cel castigator
andra_2561 întreabă: