Nu stiu ce sa te sfatuiesc ca sa fie sigur ca poti rezolva problema, dar din cate stiu eu cred ca poti avertiza politia daca stii cateva date despre acel individ.
El iti da 2 optiune: posteaza filmarea trucata sau filmarea adevarata pentru care te santajeaza.
Incearca sa afli cat mai multe despre el si daca va primi un avertisment de la politie pentru santaj( sau nu stiu ce denumiri mai au) o sa-i treaca lui de show-uri la web.
Linisteste-te, nu te da nimeni la stiri, crezi ca astia n-au ce face? In schimb indivizii respectivi pot posta filmuletele alea pe diverse site-uri, iar asta nu e deloc placut. Dar pe cat e de neplacut, pe atata este de ilegal. Vorbeste cu parintii tai depsre asta, sau cu orice adult care te-ar putea ajuta. Nu-ti fie frica; nu e vina ta, explica-le exact ce s-a intamplat. Ei vor sti ce sa faca pentru a te scapa din situatia asta.
Un sfat: Nu mai da add la nimeni daca nu stii despre cine este vorba! Niciodata nu stii cu cine ai de-a face!
Stai calmă, nu este el aşa de bun încât să facă o filmare încât să se vadă că nu e trucată
Nu face aşa ceva, dă-l naibii...
Buna
ia-ti masuri de securitate: nu mai da accept la toti fraierii nici pe mess, pe nicaieri. pune restrictie pe fb si hi5 sa nu te vada decat prietenii.
sterge din "prietenii" care nu ii cunosti si lasa-i decat pe apropiati.
nu accepta nimic din propunerea unui strain. de unde stii tu ca nu te filmeaza din nou in timp ce faci show la web? da-i ignore si gata. nu mai baga ciudati in lista. stai linisita, nu se coboara nimeni la mintea unui obsedat si vei aparea la stiri.
bafta
A editat filuletul si se va vedea clar ca e trucat si ca nu ai facut asa ceva cat despre stiri nu cred ca sunt prea intresati de asa ceva plus ca la stiri isi vor da seama in 2 sec ca e trucat deci nu ajungi la stiri stai linistita