| laviniagabrielaofficial a întrebat:

Bună! Mă puteți ajuta? Deci azi la școală mi s-a întâmplat să mă întrebe o colegă ce avem de scris la bio ca temă eu i-am zis ce trebuie numai că ea nu auzise bine! Când doamna a văzut că nici eu (pentru că îmi fusese lene)dar nici ea nu făcuse tema complet ne-a dat un minus la amandouă și apoi s-a supărat pe mine.Dar ea când îmi făcea probleme eu nu mă mai supăram.Ce ziceți să fac să dispară minusul ăla? Vă rog ajutați-ma! Nu vreau să întru într-o harababura totală.Nu am vrut să aibă minusul ăla dar nici ea să nu dea vina pe mine că a luat notă mică și cu ce avea de făcut era pe grupul clasei! Trimisem tot ce trebuia dar dacă nu s-a uitat nu am eu nici o vină.Nu vreau acum să țină dușmănie cu mine și să-i spună și dirigintei. Mâine mai am și ora de dirigenție. Efectiv o urăsc pentru că a dat vina pe mn.Repede vă rog dați-mi un sfat fiindcă nu știu ce să mai fac, este supărată foc pe mine și colegii mei pâracioși și geloși o să-i zică dirigintei tot ce s-a întâmplat la oră și eu o să am probleme mari.Nici că mai vreau să stau lângă ea la câte probleme o să-mi facă. Doamna de bio a zis să-i aducem data viitoare temele și vom scăpa de minus dar până atunci se pot întâmpla lucruri oribile mai ales că mâine am ora de dirigenție.Vă rog repede plsss

Răspuns Câştigător
| alexandru3107 a răspuns:

De ce te panichezi atat? Daca esti intrebata de diriginte ce s-a intamplat ii explici cu calm situatia si te scuzi. De asemenea, fa-ti tema sau ce ai tu de facut ca sa scapi de minus.

2 răspunsuri:
| laviniagabrielaofficial explică (pentru alexandru3107):

Mulțumesc! Până la urmă colega mea s-a mutat de lângă mine.Mă și bucur

| Violleta2022 a răspuns:

Inveti la toate lectiile la biologie si stai tot timpul cu mana pe sus, ca profesoara sa te asculte.
In felul asta va fi nevoita sa-ti puna 10, care nu apare cu minus. happy