Din pacate noi nu avem cum sa te ajutam, fiindca nu stim daca ai mediile mari, sa poti intra la sectiile mentionate de tine.
Ambele sunt domenii de viitor unde vei avea destul de munca! Și la inginerie robotica vei face info destul de mult! Ca robotii aia nu lucrează singuri au nevoie de un soft! Robotica este un mix de mecanica -electronica și informatica *( hard + soft )!
Oricare din acestea sunt ok și asigura un viitor bun, alege ce îți place ție cel mai mult, noi nu avem de unde să știm ce pasiune ai.
Am media 8, 50 la robotica am intrat si o sa intru si la informatica… ambele mi se par frumoase dar vreau sa dtiu care ar fi mai de viitor
Cum spuneam este un mix de mecanica, electronica și informatica * ( soft industrial, acționari, proiectare linii de asamblare )! Roboti sunt peste tot! Industrial, servicii, medicina & militar! Asta este viitorul! Inclusiv agricultura, minerit si construcții încep sa folosească roboti!
Depinde de tine ce te atrage mai mult!
Felicitari!
De viitor este cea care iti place tie si vrei sa ti-o transformi in profesie, neavand nici o importanta ce ne place noua si ce am vrea noi, ca asta chiar nu te ajuta pe tine cu nimic.