| ramona_7555 a întrebat:

mai am un pic si trebuie sa intru la liceu dar nu stiu unde sa ma ducthinking vroiam in dinu lipatti deoarece imi place muzica si actoria.as vrea si eu parerea voastra. ce licee ar fi bune? daca ati fi de acolo si mai bine. dau funda; vot si va ajut si eu:*

Răspuns Câştigător
| Narcisika a răspuns:

Parerea mea este ca Dinu Lipati este unul din foarte putine licee din Bucuresti care te invata ceva. Ti-l recoman din toata inima. Tatal meu a predat acolo si ati jur ca in afara de profesorii care sunt nemaipomeniti mai sunt si copii care sunt foarte primitori si saritori la orice problema. Totul e frumos acolo.

3 răspunsuri:
| BiancaW a răspuns:

Eu sunt a VIII-a si optiunile mele pentru liceu sunt :CN Sf. Sava si CNB Gorge Cosbuc.big grin
Iti recomand sa iti alegi liceul si dupa pasiunile tale, si dupa capacitatile tale ca sa zic asa, adica sa fii sigura ca poti face fata la liceul pe care il alegi.:*

| StarMagda a răspuns:

Eu sunt la Dinu Lipatti in clasa a 7-a la pian.Sunt din clasa 1.Nu o lungesc mult.trebuie sa iti spun doar ca la acest colegiu nu trebuie doar sa iti placa muzica si sa fi talentat(si astea conteaza foarte mult)dar este o munca asidua.Trebuie sa fi pregatita s-a cam renunti la sambetele in mall-uri, cu prieteni prin parc, etc.Trebuie sa studiezi si sa inveti foarte mult.Altceva e ca din liceu nu se mai poate intra la intrumente precum pianul sau vioara deuarece e mult prea tarziu sa incepi aceste intrumente ca si de performanta.La orice alt instrument pe care il vei alege:nai,chitara,violoncel, flaut, etc. vei face si pian dar mai mult de umplutura.Adica nu vei face piese de clasa a 9-a sa zicem, ci cam de clasa a 5-a laughing.V-a fi usor. Poti da si la canto(popular sau clasic)cat si la teatru, cea ce e mult mai usor dar sunt si mai putine locuri la tatru, fiind o singura clasa la fiecare clasa din a 9a pana in a 12a.Stiu ca sunt anul viitor, din toamna cam 23 de locuri pentru teatru pentru toate clasele(9a-12a).Iar iti trebuie bani muulti.Sa spunem ca vei da la muzica.Iti trebuie instrumentul de baza si de exemplu daca alegi ceva ca flautul e cam scuump(vreo cel putin 600 de euro.) de plus neaparat un pian cel putin bunicel asta insemnand la pret cu 3000 de euro asta pentru ca nu iti trebuie unul ca de exemplu cum imi v-a trebuii mie in a 9-a, eu ramanand la pian si trebuie sa imi iau un pian mult mai performant.Plus meditatii.Fondul scolii, fondul clasei.Si de profesori. Unii sunt super tari,daca vi la noi sigur o sa afli cine este d-na Sarau,d-na Tincuta sau D-nul Draghici.laughing dar si unii varza ex:d-na de civica,d-na de fizica,d-na de cor,d-na istorie,etc.

Ma rog. sper ca te-am ajutat si nu te-am speriat laughing Dar iti spun ca e o scoala destul de nebuna dar dac ai curaj,iti place distractia,nebunia, profesorii dusi, banii cu sacii si nu te lasi usor Dinu Lipatti e scoala potrivita pentru tine! VINO! Dinu Lipatti te asteapta laughing

| Beib a răspuns (pentru StarMagda):

La actorie nu stii cam cum e? Pentru ce ar trebui sa investesc..adica pentru ce imi trebuie bani..Cum e, greu, usor? Ma intereseaza pentru clasa a9a. Eu sunt a7a acum.