Daca nu-ti convine ce zic altii zii lui maikata ce s-a intamplat si gt doar nu te bate sau te omoara
Verifica rotile, daca bucata aia de plastic apartinea unei roti nu ar fi o problema foarte mare, dar s'ar putea sa te impiedice la mers, si nu cred ca poate fi lipita sau ceva de genu', spune-i mamei tale ca nu e vina ta adica rolele nu erau bune, iar in timp ce mergeai ti s'au rupt, sunt sigura ca nu te va certa, deoarece nu are motiv sa te certa.
Bafta
Cred ca la cizmarie nu prea ai noroc. Cauta pe cineva priceput din familie sau un prieten. Daca nu reusesti poti cumpara piesa care ti s-a rupt de la un magazin ciu articole sportive.
Nu. mi s-a rupt de la rola.nu mi s-a rupt frana, nici ce spuneti voi.credeti ca daca mi se rupea frana nu stiam ce sa fac? e ceva important.este un surub rotund si lat.ROTUND.de acolo mi s-a rupt
Verifica rotitele... e posibil sa fi crapat una dintre ele.In cazul acesta e mai usor pentru ca o poti inlocui.Sincer nu ma prea pricep, dar te sfatuiesc sa le `analizezi` mai cu atentie si o sa-ti dai seama unde e problema. Eu asa as face. Intreaba`l pe tata sau pe vreun prieten care se pricepe; ar putea rezolva mai repede decat daca stai sa te gandesti ce explicatii sa-i dai lui mami. ea va intelege.
amc întreabă: