| mikaguapa a întrebat:

Mi s-a intmplat ceva ciudat, zic eu.Am placut/plac un baiat.Deci eu i-am spus ca e simpatic si ca imi place de el,dar din pacate nu e ceva reciproc. Toti prietenii mi-au spus ca nu e de mine si prietenii lui i-au spus ca eu nu sunt de el. Stupid,dar in acelasi timp, aiurea. Ma simt eu prost ca am picat intr-un fel de fraiera. Habar nu am ce sa fac. Helppuppy dog eyes

7 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Păi ce să faci?
Nu asculta de prieteni tăi, sunt doar superficiali.
Dacă te-a refuzat înseamnă că nu ai avut pierdut nimic draga mea, el te-a pierdut pe tine.
Lumea nu se termină aici, e plin de băieții! Succes în căutarea persoanei iubitei.
Te pup.

| mikaguapa explică (pentru Dariusuu):

Multumesc foarte mult. pup:*

| Mmonikka98 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost.Important este ca tu i-ai spus ceea ce simti, ca el nu te-a acceptat este strict problema lui.Sunt miliarde de baietii pe aceasta planeta si sigur vei gasi persoana potrivita.Succes!:*

| mikaguapa explică (pentru Mmonikka98):

Mda,asa e :*

| MasterOfDisaster a răspuns:

Pai, in primul rand, felicitari pentru ca ai avut curajul sa ii spui ce simti happy.
Apoi, trebuie sa uiti de el, si gata. Fara regrete sau sa te simti jenata, ca nu are rost. Intotdeauna se intampla sa ne placa de persoana nepotrivita, nu e ceva ce poti controla.
Mergi mai departe, si gata happy.
O zi frumoasa!

| mikaguapa explică (pentru MasterOfDisaster):

Mersi mult de tot. happy

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru mikaguapa):

Cu multa placere happy.