| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Buna, mie îmi place de un băiat și sentimentul e reciproc.și gen băiatul e frumos și fetele din clasa și din școală îl cam simpatizează și am auzit în baie la fete spunând una dintre colege: Ce să vadă la asta? El e frumos, nu ii de el...
Ce sfat îmi dați sa merg mai departe poate iasă ceva sau sa mi vad de treabă pentru că mă tem oarecum de părerea lor.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa-ti vezi de scoala si sa inveti foarte-foarte bine, ca baiatul sa fie atras de tine si sa vina sa-ti vorbeasca.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu le baga in seama pe colege si fa doar ce simti tu.Crede-ma ca peste ani nici nu va veti mai intalni, deci nu merita sa dai doi bani pe parerea colegelor despre tine sau pe vorbele urate.

| Sekim a răspuns:

Pai daca tie iti pasa de parerea lor, ce rost mai are sa faci ceva, orice? Daca continui, iese o relatie si apare cineva care te critica pe tine sau pe el, ce faci? O sa te desparti de el doar pentru ca vorbeste cineva nasol de voi? Faci ceea ce simti, dar in acelasi timp daca alegi sa continui iti asumi responsabilitati, spre ex faptul ca i ai putea face rau lui din cauza faptului ca nu ai incredere in tine si nu te respecti. Noi nu putem sa iti zicem 100% ceva, iti faci o idee si actionezi cum consideri ca este cel mai bine.

| Ilovedinero a răspuns:

Daca sunteti colegi de clasa nu e ok, in schimb daca sentimentul e reciproc e ok.Nu ii da tu mesaj prima, mai asteapta putin si daca iti da inseamna ca e interesat.Astia care asteapta sa le dea fata mesaj. ce flori va plac?

| Virgil1Jucăuș1Ajutorul1Tău a răspuns:

Nu știu câți ani ai, dar eu personal nu îți recomand să îți daci un iubit din clasa ta. Am avut o colegă care a făcut acest lucru, și nu a ieșit prea bine. Eventual, ai putea să vb cu el, și să țineți relația în secret, dar cu decență, adică el să știe că are o iubită și că nu poate vorbi cu orice fată când vrea el. Mult succes!