Pai daca tu acum esti singura ce legatura mai ai cu fostul mai recent ca sa spun asa? Tii asa mult de parerea lui? Iar care dintre ei se saruta si cu altele cel la care vrei sa te intorci sau cel de care te temi? Pana la urma fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine si nu ce cred altii mai cu seama ca o spun din rautate.Fii fata desteapta si nu pleca urechea la toti smecherasii.
M-ar interesa care a fost cauza despartirii voastre si mai ales de ce trebuie sa iti fie teama de sentimentele pe care le ai pentru oricare dintre cei doi baieti. Daca pe acesta il iubesti mergi mai departe si anume desparte-te elegant de actualul si vezi mai departe ce se intampla.Atata timp cat nutresti sentimente pentru fostul inseamna ca a mai ramas ceva pentru el.Intrebarea este daca si el mai are ceva pentru tine.Sa nu alergi dupa 2 iepuri si sa nu prinzi nici unul.
Pai logic fostul are o alta relatie, eu sunt singura si baiatul de care vorbesc la fel, doar ca ma tem de ractia fostului stiu c ao sa ma sune si o sa zica"cu ala stai vaiii de tine" si probabil alte jigniri.De fostul m-am despartit din cauza ca el vroia din ce in ce mai mult sa se distreze nu ma lua cu el nicaieri si se baga in seama cu altele se saruta cu altele si nu am mai rezistat.