Pai e simplu, ai gresit si platesti pentru greseala ta. Ti-ai batut joc de un om si apoi ai inceput sa tii la el. Se intampla destul de des chestia asta, nu esti nici prima nici ultima.
Singura ta sansa este sa ii scrii un mesaj lung, in care sa iti ceri iertare si sa ii spui tot ce simti si sa ii mai explici odata totul.
Apoi decizia este a lui. Trebuie sa fie ca o rupere de trecut, un moment de maxima sinceritate in primul rand fata de tine. Spui ca ai vorbit cu el de multe ori si doar v-ati jignit unul pe altul. Pana sa te ierte el, trebuie sa te ierti tu si sa nu iti mai reprosezi lucruri. Toti gresim, dar viata merge mai departe.
Scrie un mesaj lung, cu tot ce simti si ce vrei sa stie despre tine. apoi daca vrei, te ajut sa ajunga la el, imi trimiti mie si eu il trimit lui. De la un necunoscut care nu va stie pe niciunul.dar pot livra eu mesajul tau.
Capul sus...
Multumesc mult sincer. am încercat în seara aceasta sa discut cu el dar din ceea ce mi-a spus frica lui e sa mai fim prieteni deoarece dacă se întâmplă asta el suferă și nu mai vrea asta. Spune ca se va îndrăgosti de mine și nu vrea sa sufere. Dar eu îl iubesc și ți la el ca prieteni cei mai buni. El spune ca nu exista nicio soluție pentru noi sa fim ca I aminte dar eu cred ca poate fi. Ajută-mă sa înțeleg și sa vad ce a-și putea sa fac te rog
Ești prea indragostita de el dar asta e normal.
Dar faptul ca nu esti sincera e o boală grea ce se vindecă greu.
Poate nu se vindecă niciodată.
Nu spun asta decat ca o constatare.
Și mă bucur că ai avut acest moment de sinceritate, rareori fetele recunosc că au greșit și iși arată neputintele.
Mulțumesc dar îl iubesc ca pe cel mai bun prieten sau... ca pe fratele care nu m-a iubit pe mine niciodată...