Lumea e rea pentru că a devenit egoista. Nu se mai gândește la nimeni altcineva decât la persoana proprie. Ne-am pierdut umanitatea, nu mai știm să iubim, să apreciem lucrurile mici și importante, să apreciem peroanele din jurul nostru.
Cât despre tine, la ce te referi când spui că faci ca ea?
Oamenii mereu au fost catalogați drept buni sau răi,eu tind să cred că eduacatia primita acasa,traumele,frustrările și evident cum gestionam aceste stări,emotii,ne controlează faptele.
Trăim într-o lume unde fiecare trăiește pe cont propriu,mereu lumea o să te judece indiferent de orice mic detaliu,putem fi judecati atât din punct de vedere al vieții personale,al aspectului fizic,cât și despre alegerile noastre în materie de muzica,arta, haine, etc.
Dacă am învăța să ne uităm în propria noastră grădină înainte de a arunca cu noroi în stanga și în dreapta, am deveni mai buni.
Despre bullying și cei ce dau bullying încă nu s-au luat măsuri suficiente, violenta și alte tipuri de abuzuri trebuie sancționate nu permise într-o civilizație.
În fond cu toții suntem simple ființe cu nimic superior altora care într-un final vom ajunge în același pământ)
Victimele rămân cu traume pe toată viata, cei ce dau cu bullying își dau seama de greșeală doar în timp sau chiar deloc.
Nu că fac ca ea exact, mă refeream la zis, adică are perfectă dreptate, ori intri în horă cu viața sau te joacă în picioare. Viața e nedreaptă
Bun, dar îi într-o stare în cât n-a mai fost găsită de aproape 4 luni. Până și mama ei s-a alarmat. Și nici acum nu-i găsită. Măcar de și-ar fi luat un buletin după ea, dar și-a lăsat documentelende de identitate acasă.
Ok. Am înțeles.
Are dreptate și da, viața este dură și te joaca in picioare dar asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi speranța.
Eu nici de cum nu pierd speranța, nici măcar nu am trecut prin greutăți, cum ar fi bullying în societate, la mine nu ar fi un motiv pentru care să-mi pierd spetanța. A, ea și-a luat bullying tumai din clasa pregătitoare până-n clasa 11-a, de la aceleași persoane, dar observ că ea a cam cedat, nu stiu cum să zic, e dispărută